Csajok, csak én látom úgy minden ruha kezd átmenni "önmagától" oversize-ba? Múltkor gyerekosztályon találtam pulcsit mert a sima S, L méretű zsáknak felelt meg :o
Figyelt kérdés
De komolyan,pedig a husisabb S vagyok 160 cmvel ._." És ezek még csak nem is hivatalos oversize cuccok csak simák. A hivatalos oversizeok már kismammut méretű embereknek van .
Plusz egy észrevétel: alig találni normális anyagú ruhát mind műszálas/nejlon/chiffon/poliészter. Ha pedig nem,a fent említett instant oversize pamutgenyók
Ti mit gondoltok?
2016. júl. 13. 18:55
1/5 anonim válasza:
azt gondolom, hogy most ez ilyen divat fele lett es majd elmulik. masreszt lehet, hogy te jarsz tulsagosan divatboltokba, ahol minden uzlet egy kaptafa.
probalkozz netes rendelessel.
2/5 anonim válasza:
"kismammut méretű embereknek"
Hogy te mekkora bunkó vagy kislány..
3/5 anonim válasza:
Mert magas, vékony nőkre tervezik őket
5/5 anonim válasza:
Azt kéne falhoz állítani, aki kitalálta, hogy S,M,L. Ehelyett számok kellenének, persze centiben, nem az is össze-vissza, amire szintén van példa, és akkor mindig minden mindenhol ugyanakkora lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!