Mivel tudnám leszorítani a mellem? Hogy ne látszódjon?
Figyelt kérdés
80/B-s mellem van, és nem szeretném hogy ennyire látszódjon mikor felveszek egy pólót, vagy inget.
Van olyan módszer, vagy melltartó vagy valami ami úgy leszorítja hogy laposabbnak tűnjön?
2016. júl. 13. 12:29
11/22 anonim válasza:
Vagy sportmelltaró vagy Binder!
De ne fásliz mert veszélyes!
Amúgy meg a bindert ajánlanám az direkt erre van kitalálva egy fajta leszoritó ha jól tudom Pesten lehet venni én ebay-ről szoktam rendelni.
12/22 anonim válasza:
Ja. nekem is ki kellene próbálnom, lehet megpróbálom a sportot . csipkés, pus up-os egy nagy kaka . olyan egy gagyi felsőket csinálnak a nőknek, hogy hiába van rajtad melltartó, kinyomódik a bimbó . férfiak esetében ugyanezt nem tapasztalom. nem láttam még hapit soha hogy a csöcse bimbója átlátszana a pólón .
13/22 anonim válasza:
Egy komolyabb helyen nem lehet így megjelenni, állásinterjú, stb , tiszta égő .
14/22 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást?? Mégis mire fel?? Ja mert nagy mellem nőtt hát sajnálom az irigykedőket !!!😃
15/22 A kérdező kommentje:
Kedves nagymellű, én felfelé pontoztalak. :)
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, nemtudom mi az a Binder, de megguglizom.
2016. júl. 13. 21:15
16/22 A kérdező kommentje:
2016. júl. 13. 21:17
17/22 anonim válasza:
Szerintem kérdezz meg erről egy pszichiátert, nekik van olyan speciális szerkezetük, amivel nagyon jól le lehet szorítani.
18/22 A kérdező kommentje:
Oké. Tudnál ajánlani egyet?
2016. júl. 13. 21:29
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
80/B mióta nem közepes faszparaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!