Miért hordanak ilyeket a lányok? (képek)
Szerencsére nyár van, a lányok többsége shortokban jár, szép látványt is nyújtanak, imádom őket nézni :D viszont látok 1-et 2-t, amiből már szinte kint van a hátsójuk, és p*nájuk is látszik alul... Biztos van köztetek 1-2 olyan, aki már viselt ilyet. Azt szeretném kérdezni, miért? :D Direkt hergelitek a farkunkat, hogy álljon, vagy csak simán kevés se.ggetek van, és így akarjátok kiemelni? Vagy esetleg más? Olyan lányok / fiúk válaszát is várom, akik mást is mondanának, miért hordanak ilyet. :P És nem, nem vagyok buz.i, csak nincs hova igazítsam a farkam mikor 1-2 ilyen meglátok >.<
Ja, és azt még megkérdezném, ezeknek mi a nevük? :D néznék róluk 1-2 képet még neten :D
Képek (saját)
'nincs hova igazítsam a farkam mikor 1-2 ilyen meglátok >.<'
:DDD
nem direkt hergelés (a legtöbbnél. :D) és nem is a kevés segg, inkább csak divat, azért, mert tetszik és mert jó a hátsó fele, szép a lába, ilyenek. mondjuk én elég kényelmetlenül érezném magam, ha így mennék ki az utcára. :D
a saját képeket meg konkrétan te fotóztad? :D.
21l.
ezt en sem ertem. pedig lany vagyok :D
gondolom egyeseknek az is eleg h ez a divat es mar veszik is fel.
utolsó, ezzel nem értek egyet. barátnőm is felvesz ilyen nadrágot, ugyanakkor mégsem magamutogató, iszonyatosan kedves, aranyos, normális lány. nem a magamutogató p...a kategória, úgyhogy ne általánosíts.
(bár engem is meglepett, amikor felvette. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!