Az alábbi táskák közül melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Tavaszi-nyári-őszi időszakra szeretnék táskát, ami viszonylag nagyobb méretűt, amibe jól lehet pakolni(1,5 literes üveg vagy egy A/4-es mappa azért kényelmesen férjen el benne) Egyébként én alacsony vagyok és a túl nagy az már nem valami előnyös.
Az átmeneti kabátjaim barnás-drappos színűek. Télire szerintem másikat kell vennem, mert pufi fekete kabátot szoktam akkor hordani és ezek a táskák nem hinném, hogy illenének hozzá.
Ezeket néztem. Mindegyik tetszik, de nagyon tanácstalan vagyok.
2016. júl. 12. 15:32
3/8 anonim válasza:
Az első nagyon oreges.
A 2.meg rendben van a harmadik so-so.
Én Obaget vennék valami semleges színben. Variálható és teliesitheto.
5/8 anonim válasza:
nekem is a második tetszik a legjobban
6/8 anonim válasza:
Szerintem az első a legszebb, viszont nem túl őszies.
8/8 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban. De szvsz én csak olyan táskát vennék amit vállra tudok venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!