Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, mi áll jól egy pasin?

Lányok, mi áll jól egy pasin?

Figyelt kérdés
Itt most ebben értem a hajat,izomzatot,kiegészítőket,ruhákat meg a jellemet is. Képet is küldhettek hogy milyen testalkatra vagy milyen ruhára gondoltok.

2016. júl. 11. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Nekem a helyes,sármos, vagány, páva hajú,jó jusban lévő, sweg jolo fiu,jönek be de nem a külső számít
2016. júl. 12. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

Az áll neki jól, amikor önmaga, és amiben önmaga tud lenni.

Ezzel nem azt mondom, hogy legyen koszos, rossz minőségű az öltözete, ha nemtörődöm alkat. Azt mondom, hogy amennyire teheti, minőségibb darabokat vegyen (nem a villogás miatt, hanem mert azok tovább húzzák, és kényelmesebbek is hosszútávon). és figyeljen az ápoltságra.

2016. júl. 12. 00:03
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Hát, sajna tényleg él a szabály, hogy jó pasin minden jól áll, rossz pasin meg nagyjából mindegy.

De mondjuk:

sportosabb típus: rövid haj, borosta/körszakáll, kellemesen izmos test, rövid ujjú póló/feltűrt ujjú, kigombolt nyakú ing, bomber dzseki, nagy fémszíjas karóra, szolid nyaklánc/vagy szolid karkötő klasszikus derékszíj, klasszikus farmer, edzőcipő, hátizsák

izgalmas, kalandor típus: trendi frizura, borosta/szakáll, ing, zakó vagy farmerkabát, széles öv, szűk farmer, bőrcipő vagy bakancs, bőr oldaltáska

üzletember: jó frizura, szakáll/borosta, háromrészes öltöny, slim fit zakó, rövid mellény, ami láttatja az övcsatot, nyakendő, öltönynadrág, bőrcipő, aktatáska

casual: jó frizura, borosta/szakáll, feltűrt ujjú öltönying, meglazított nyakkendő, sötét farmer bőrcipő

vagy: öltönying nyakkendő nélkül, v nyakú cérnakötött pulcsi könyékig feltűrve, farmer

:)

2016. júl. 12. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:

ja, és a kalandor típusra mondjuk adnék még valami bizsu bőrnyakláncot, vagy karkötőt, és egy szolidabb órát

és a többiek is mind kapnának karórát, én még az a generáció vagyok, akinek egy komoly férfihoz hozzátartozik a karóra :)

2016. júl. 12. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Nekem a kicsit spanyolos, portugálos esetleg katalán beütésű, tehát az igazi délies pasik jönnek be.

-magas

-vékony, de nem sovány

-barna haj, lehetőleg hosszabb frizura

-zöld szem

-esetleg egy kis borosta

A ruházat és a kiegészítők:

-hagyományos és szűkfarmer egyaránt, valamilyen bőrövvel

-ingek, de csakis hosszúujjúak, hisz úriember nem hord rövidujjú inget

-a jópofa mintás pólók is tetszetősek, hűvösebb időben kapucnis pulóvrrel kiegészítve

-bőr cipő/bakancs vagy hagyományos vászon tornacipő

-egy vastagabb pántú karóra jó kiegészítő az inghez, pólóhoz bőrkarkötők vagy csuklópánt

Jellemre a humoros, intelligens emberek, lehetőleg széles érdeklődési körrel és műveltséggel, hogy jól lehessen velük beszélgetni és esetleg tanulhassak is tőlük.

Persze ahhoz, hogy ilyen pasit fogjon magának az ember lánya, igen jó nőnek kell lenni.

2016. júl. 12. 04:03
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Ami nekem tetszik, az a vékony alkat, hosszabb haj, egyedibb stílus. Olyan Johnny Deppes. Persze ilyen pasik Magyarországon nem léteznek már.
2016. júl. 12. 07:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy ilyen részletes leírást kapok :D Köszönöm,még ha tudtok adjatok pár leírást.
2016. júl. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!