Ing és papucs szerintetek együtt nagyon csúnya?
Sziasztok ! Az lenne, hogy én általában inges vagyok. Hosszúujjas (zara slim fit). Minden hova ingekbe járok. Arra gondoltam hogy egy két helyre ilyen lazább ingel (persze tényleg csak a haverokkal kiruccanas vagy aréna westend) persze ez tényleg nem akkor amikor elegánsan kell menni. Rövid nadrág és az inget eddig ilyen sprrtosabb cipővel hordtam. Most néztem egy lábujjas papucsot (Tommy Hilfiger) és az a kérdés hogy szerintetek lehet hordani a kettőt együtt vagy hanyagoljám az ötletet ? 17f (van még egy olyan problémám hogy nagy 45-46os lábam van :@)
Légyszíves írjátok le a pozitív és negatív véleményeteket ! Köszönöm :)
Szia.
Bár a kérdés nem aktualis így ősszel de szerintem ha az osszhatas jó akkor nincs baj. Nekem nincs problémám azzal ha egy ferfi, kortól függetlenül papucsot húz, ha rendben van a labfeje. Gombatol sárga körmöket inkább takarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!