16 éves vagyok. Szerintetek magánügyem a boxeres fiókomba pakolni, nyulkálni? Zerintem igen . Mosás az szüleimé de pakolni meg oda benyulni szerintem enyém. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 12:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem is a tiéd. De a szülők ha turkálnak benne azért csinálják mert tudják hogy a tinik oda szoktak eldugni az ilyen titkos dolgait. 16 éves vagy,fontos hoyg neked is legyen magánéleted. !
2/8 anonim válasza:
hát nem tudom.. ha anyám mos és éppen ő is pakolja el, akkor a fiókba is ő rakja bele... én nem rakok oda semmit, sztem hülyeség..
3/8 anonim válasza:
A koszos gatyádat moshatja, de a tisztát nem teheti el? Érdekesen gondolkodsz fiam. Tanulj meg mosni magadra, és megoldódik a gondod.
4/8 anonim válasza:
Ha minden ruhádat te pakolod el, akkor a te dolgod, de ha anyád elpakolhatja a pólóidat, meg a nadrágjaidat, akkor az alsóidat is. Vagy mondd azt a szüeidnek, hogy a mosott ruháidat tegye az ágyra és te majd elpakolod, vagy fogadd el, hogy benyúl a gatyáid közé.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ha a koszos gatyáidat kimosatod velük, akkor ne várd el, hogy a fiókba ne nyúljanak be. Rakd máshova a titkos cuccaidat, vagy mossál magadra, vagy egyszerűen legyél már toleránsabb és vedd észre, hogy nem kötelességük kimosni a "szaros" gatyád és kérd meg, hogy tegye az ágyra tisztát, oszt akkor nincs probléma. :/
6/8 anonim válasza:
Igen a magánügyed,de ha anyukád mossa a gatyáidat,akkor tárgytalan a dolog.
Ennyi idősen egyébként én is elvártam,hogy a szekrényem magánügy legyen,de mostam/takarítottam magamra magamra.
Amíg elvárod,hogy anyukád mossa a spermás/egyebes gatyáidat,addig oda nyúl,ahova akar.
7/8 A kérdező kommentje:
nekem nézzik van e szenyesbe ha nincs akkor nyulkál közti. hát maganugyem a boxerem hány naig hordom, elmondtam minden nap tisztát megértetem
2016. júl. 9. 13:16
8/8 anonim válasza:
Magánügy akkor ha egyedül élsz és/vagy magadra mosol. (Azért a helyesírással, fogalmazással nem ártana többet foglalkoznod, mert azt sem lehet érteni mit írsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!