Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok miért takarják el a...

A lányok miért takarják el a mellüket tehát miért hordanak melltartót?

Figyelt kérdés
A férfiak nem takarják el a mellüket a vagy világ elől. Akkor a nők miért?

2016. júl. 9. 09:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%
Én sem szívesen megyek ki utcára melltartó nélkül. Jó minőségű melltartót kell venni, és ahogy a neve is mondja, mellt tart. Én ezért hordom, hogy tartson. Nem akarom hogy egész nap ide oda "mászkáljon".
2016. júl. 9. 13:19
 12/25 A kérdező kommentje:
Érdekes mert én sok helyen olvastam és hallottam hogy pont hogy a melltartó hordastol fog lógni mert mindig tartva van!!
2016. júl. 9. 15:23
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
@12: ja, persze... láttál te már bennszülöttet? A köldökükig ér a mellük...
2016. júl. 9. 15:49
 14/25 anonim ***** válasza:
45%
Hmmm... ez érdekes, mert én meg pomt az ellenkezőjét olvastam, hogy aki nem hord melltartót, annak lóg a melle....
2016. júl. 9. 15:55
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Én nem hordok melltartót, csak ha nagyon "szükséges". Szerencsére nem lógós a cicim...
2016. júl. 9. 16:54
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Jópár dagadt pasi sem ártana ha viselne...
2016. júl. 9. 22:12
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
A melltartó nevében is benne van a funkciója. Nem melltakaró, hanem melltartó. Egyes méret fölött pedig elengedhetetlen, különben.... Amúgy hülyeség hogy lógni fog miatta a mell, bár sokan hiszik ezt a baromságot. A mellet azért kell tartani, mert azt szalag-szerű szövetek tartják, melyek ha egyszer megnyúlnak, úgy maradnak. Ezért kell megtartani hogy formás maradjon. C-D kosár fölött elég hamar gond lenne.
2016. júl. 10. 10:45
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

A nagy mell fájdalmas lehet, ha nem tartják.

Másrészt hiúságból.

Harmadrészt azért, mert a férfiak képtelenek elviselni a fedetlen kebleket. Elvégre még melltartóban is molesztálják a nőket.

Tanítsd meg a pasiknak, hogy a mellünk nem nekik van kitalálva, hanem azért, hogy szoptassunk, és akkor majd levesszük. Olyan kultúrákban, ahol a női mell nincs szexualizálva és tárgyiasítva, ott nem is takarják el a nők a mellüket.

2016. júl. 10. 12:49
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
Egy bizonyos mellméret felett jó ha van melltartó. Főleg a nagy méreteknél. A férfiak nem tudják milyen nagy mellel élni.Én láttam már sok alja nőt akik nagy lógós mellekkel voltak megáldva és nem vettek fel melltartót és annyira undorító látvány volt hogy hányinger kerülgetett.
2016. júl. 10. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:
67%

Mert ha lóg a mell, az egészségtelen, egyébként meg aki hord, hord.

A te barátnődet meg vedd rá, hogy ne hordjon, meglátod mit mond.

Egyèbként meg szerintem csak azt akarod, hogy minden csaj mellét bámuld. Ez egy hülye kérdés volt

2016. aug. 12. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!