Most ez komoly? Egyik srác szoknyába jöt suliba. Új divat vagy még mindig az emo tart?
Figyelt kérdés
majd el hűltem mikor megláttam, kicsit se gáz!.!2010. ápr. 15. 10:21
1/14 anonim válasza:
Sajnos korcs ez a világ, már a pasikból is nőt csinál! Nálunk is van a sulinkban néhány ilyen eset, de nem kell velük foglalkozni.
2/14 anonim válasza:
Szoknyában?? xD na azt megnéztem volna. xD
3/14 anonim válasza:
Na az ilyet jól körberöhögtem volna és megdobáltam volna tojással. Hova tűnnek a jóképű férfias pasik? :S
4/14 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, talán skót lettél! És hol a köcsög duda?:)
5/14 anonim válasza:
nem mindegy,hogy skótszoknya volt,vagy valami rakott mini!Ha kockás volt,és legalább térdig érő,akkor az egy régi punkos skót viselet,ha meg hosszú,fekete,és láncok voltak az oldalán,meg zsebek,az meg egy goth viselet..mindegy,mert egyik sem iskolába való,hanem fesztiválra,koncertre!Milyen volt a szoknya?
6/14 anonim válasza:
nálunk egyszer egy srác punk frizkóval jött suliba.
rögtön kapta az igazgatóit, és a szüleit is behívták.
na igen, akkor még volt fegyelem.
nyáron lehet ilyen fasságokat csinálni, a suli nem divatbemutató, és nem is sziget fesztivál...
7/14 anonim válasza:
Azigen ezt azért megnéztem volna. xdd
8/14 anonim válasza:
Nincs képed róla? :) Durva, persze élje ki magát meg minden, ne tényleg ne a suliban, mint ahogy azt már fenntebb is kifejtették.
10/14 anonim válasza:
nelehet h fogadott vkivel? :D tanárok mit szóltak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!