Mennyire elterejdt a fiatalok (tinik, de írjanak idősebbek is) körében télen, hideg időben a body vagy trikó, hogy ne legyen kint a derekuk? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Tiniként én is csípőnadrágot meg rövid felsőt hordtam, viszont a télikabátom, mindig hosszú volt, hogy ne fázzon a derekam. Ezektől a derékig se érő dzsekiktől most is a hideg ráz :S
Viszont így 27 éves fejjel (főleg mióta terhes voltam - és akkor nagyon vigyáztam, hogy meg ne fázzon a pocakom), télen mindig body-t vagy trikót viselek a felsők alá, és olyan jó, hgoy nem fázok sose, de persze, amikor anyukám mondta 15 éves koromban, sose vettem fel, pedig tök jó találmány :D
Nyáron természetesen más a helyzet :)
Válaszoljatok minél többen, ha lehet kort is írjatok!
Köszi a válaszaitokat!
Azért örülök, hogy a húszon túliaknak már benőtt a fejük lágya :D
Azt hittem többen fognak érvelni a csupasz derék mellett, de örülök, hogy nem :)
Viszont a divatdiktátorok is gondolkozhatnának, hogy nem normális dolog, amikor télen -15 fokban a lányok vastag szörmegalléros dzsekit viselnek, de kb 10 cm-s sávban kint van a csupasz derekuk. Arra nem gondolnak, hogy később mennyi egészségügyi problémát okozhat ez, akár meddővé is válhatnak :S
Azért írjatok még!!
Szép napot mindenkinek!
MINDIG veszek fel!!!
kb csípőig érőt e pólóm alá és azt jól be tudom tűrni!
nyáron is szoktam, tehát MINDIG, akármilyen is az idő!
12/L
Én szoktam ilyen kis toppot venni télen a ruha alá, mert fázós vagyok :D
17L
Rajtam szinte mindig van!
Kb. mindenkit leszartam a télen, mivel én még a pólómat és a pulcsimat is betűrtem a dupla harisnya alá!
Amúgy még most is hordom a trikót meg egy harisnyát, mert fázok! NEhogy már egy teljesen látszat dolog döntse el, a terhességem tárgyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!