Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire elterejdt a fiatalok...

Mennyire elterejdt a fiatalok (tinik, de írjanak idősebbek is) körében télen, hideg időben a body vagy trikó, hogy ne legyen kint a derekuk? Csak kíváncsiságból kérdezem.

Figyelt kérdés

Tiniként én is csípőnadrágot meg rövid felsőt hordtam, viszont a télikabátom, mindig hosszú volt, hogy ne fázzon a derekam. Ezektől a derékig se érő dzsekiktől most is a hideg ráz :S

Viszont így 27 éves fejjel (főleg mióta terhes voltam - és akkor nagyon vigyáztam, hogy meg ne fázzon a pocakom), télen mindig body-t vagy trikót viselek a felsők alá, és olyan jó, hgoy nem fázok sose, de persze, amikor anyukám mondta 15 éves koromban, sose vettem fel, pedig tök jó találmány :D

Nyáron természetesen más a helyzet :)

Válaszoljatok minél többen, ha lehet kort is írjatok!

2010. ápr. 15. 08:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat!

Azért örülök, hogy a húszon túliaknak már benőtt a fejük lágya :D

Azt hittem többen fognak érvelni a csupasz derék mellett, de örülök, hogy nem :)

Viszont a divatdiktátorok is gondolkozhatnának, hogy nem normális dolog, amikor télen -15 fokban a lányok vastag szörmegalléros dzsekit viselnek, de kb 10 cm-s sávban kint van a csupasz derekuk. Arra nem gondolnak, hogy később mennyi egészségügyi problémát okozhat ez, akár meddővé is válhatnak :S

Azért írjatok még!!

Szép napot mindenkinek!

2010. ápr. 15. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 vagyok, és egyenesen idegesít ha kint van a derekam. Csípőnadrágot hordok, de meg sem veszek olyan felsőt ami rövid. Akkor inkább otthagyom.
2010. ápr. 15. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

MINDIG veszek fel!!!

kb csípőig érőt e pólóm alá és azt jól be tudom tűrni!

nyáron is szoktam, tehát MINDIG, akármilyen is az idő!

12/L

2010. ápr. 15. 16:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
uccsó vagyok, tehát trikóról beszéltem természetesen nem bodyról!
2010. ápr. 15. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam ilyen kis toppot venni télen a ruha alá, mert fázós vagyok :D

17L

2010. ápr. 15. 17:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok egyiket se, mert nekem bennt mindig melegem szokott lenni télen, megsülnék, ha még egy réteg lenne rajtam. Viszont normális hosszúságú felsőket hordok, kardigánnal és hosszabb szövetkabáttal, úgyhogy sosincs kinn semmim. 17/L
2010. ápr. 15. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Rajtam szinte mindig van!

Kb. mindenkit leszartam a télen, mivel én még a pólómat és a pulcsimat is betűrtem a dupla harisnya alá!

Amúgy még most is hordom a trikót meg egy harisnyát, mert fázok! NEhogy már egy teljesen látszat dolog döntse el, a terhességem tárgyát!

2010. ápr. 16. 18:51
 18/18 anonim ***** válasza:
azt kifelejtettem, hogy 16/L
2010. ápr. 16. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!