Bershka nadrágod mennyiért lehet kapni?
Hát az első naon ottvan...xD
igy jár aki okoskodik de azt se tudja mi az a bershka...xD
nah,a lényeg h már 5-6 ezer körül is vannak farmerek.de saját véleményem szerint a legvagányabbak 10 ezernél kezdődnek...olyan 10-12 ezer között..én vettem egy nagyon vagányat 10 ezerért,és azthittem majd megbánom h ennyit kiadtam egy farmerre,de sztem ez életem legjobb farmere.:D
Én ha farmert kell vegyek magamnak,mindég a bershkában veszem,mert sztem ott vannak a legjobbak.
amúgy sokkal jobb mint a new yorker sztem :)
nekem hét nyolc ezer körül van onnan talán.de nem tudom pontosan .
a legdrágább ott úgy köbö 12 max
de én mindenképp a pull and beart ajánlom királyak a gatyók ..is
V
Azért szánalmas, mert ha fogalma sincs valamiről, miért szól hozzá? az ilyenek általában mindenhez hozzászólnak, csak azért, hogy nehogy kimaradjanak valamiből, ki nem állhatom az ilyeneket:S
Szerintem nem gagyibb mint a többi márka farmere, nekem a 25 ezres retro farmerom is ugyanúgy kikopott és kilyukadt a combjánál mint a bershka meg a stradi...
de a divatmárkák amúgy sem a tartósságukról meg a minőségükről híresek, hanem a kinézetükről.
farmerok nállam itt kezdödnek:
Cipo&Baxx
Kosmo Lupo
Roberto Cavalli
Escada Jeans
Érdekel mennyi volt a nadrágom???
4000volt leértékelve.
viccen kívül 4-13ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!