Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy deszkás cipőhöz milyen...

Egy deszkás cipőhöz milyen öltözék illik egy lánynál?

Figyelt kérdés
Milyen gatya, póló, pulcsi stb illenek hozzá? Lány vagyok
2008. szept. 27. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Mindig azfog legjobban illeni hozzád ami belülről jön, ami tetszik.
2008. szept. 27. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a deszkás cipő nem valami nőies darab, de szerintem a bőcuccok illenek, bő nadrág, rövidnadrágban mondjuk a bő kockás rövid gatyák, nagy csuklyás pulóver és bő pólók. Ez elég férfias, de a deszkás cipőhöz ilyenek illenek.
2008. szept. 27. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt tudsz nézelődni, szerintem ezek a cuccok nagyon jók deszkás cipőhöz:)

én is hasonlóan öltözöm és sok pozitív visszajelzést kapok.

2008. szept. 27. 19:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Hűű naon tetszenek ezek a pólók, de iszonyúan drágák :S
2008. szept. 27. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
mindenképpen bő szárú nadrág, a póló szerintem lehet feszes is, meg bő kapucnis pulóver, vagy kötött pulcsi is , de nem a legnőiesebb, hanem abból is inkább a bővebb hosszabb fazonok.
2008. szept. 27. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül csak a bő cuccok illenek egy deszkás cipőhöz. Meg mindenkinek más az ízlése. Nekem is deszkás (Vans) cipőm van, de mivel rózsaszín csillagos, eszembe sem jutna felvenni hozzá bő, pasis cuccokat, igenis lehet csajosan öltözni hozzá, úgy hogy jól nézzen ki... Szerintem te is azt hordd hozzá, amit te szépnek találsz.
2008. szept. 28. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem igenis lehet csajos a deszkás cipő is.nem kellenek hozzá feltétlenül bő cuccok.jól néz ki a deszkás cipőhöz a répagatya is de nyáron a bő kockás halászgatya is. [link] itt sokféle jó cuccot találsz deszkás stílushoz.
2008. okt. 27. 16:32
 8/8 anonim válasza:
Hát nekem egy vans-es cipőm van...általában csőnacit+feszes pólókat veszek fel hozzá.A pulcsi az sztem tök mind1 =) Sőt...deszkázás közbe engem nem is szokott zavarni a csőnaci^^ (a bőnaci már nem is divat...)
2009. nov. 21. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!