A másik pedig,utálom a magas sarkú cipőt,ehez milyen cipő menne? Saruval nagyon nyomi lenne?
Köszi!
2016. jún. 28. 16:56
1/6 anonim válasza:
Nagyon szép! :) világosabb színbe nincs? Az azért szebb szín lenne egy esküvőre,de ha nincs ez is jó. Ballerina cipőd nincs? A saru nem állna jól hozzá annyira.
2016. jún. 28. 17:04
2/6 anonim válasza:
Szerintem jó lesz :) Én inkább topánkával tudom elképzelni magassarkú helyett. A saru nem hiszem, hogy túl jó lenne, legalábbis én azt lengébb ruhákhoz tudnám elképzelni. Ha nincs topánkád, nem kell drágát venni, a lényeg, hogy ezt az egy alkalmat kibírja. Egy egyszerű fekete szerintem jól nézne ki vele. De ahogy gondolod. :)
2016. jún. 28. 17:06
3/6 anonim válasza:
Esküvőre nem nagyon szoktak feketét felvenni.(feketét es fehéret szerintem nem illik, fehéret nyilvánvaló okok miatt, a fekete neg inkabb a gyász szine, egy esküvő nem az az alkalom ahova a kis fekete ruci a megfelelő - de ez csak az én véleményem :) ) Szerintem keress valami kicsit szinesebbet.
2016. jún. 28. 17:15
4/6 anonim válasza:
A 8800 sem áll messze a 10ezertől:D
Nekem sok a csipke és a strasszköves ruháktól írtózom. De ha neked ez tetszik, hát legyen de ne feketébe. Ahogy már írták előttem is, az a gyász színe. Egy szép pasztell árnyalat jobb válalsztás lenne.
A lagziban úgyis lecseréli mindenki a magassarkúját, ott már senki nem figyeli kin mi van. De ha azt a kicsi időt sem bírod ki, akkor egy elegánsabb kinézetű sarut válassz
2016. jún. 28. 21:02
5/6 anonim válasza:
Elegans. En mindenkepp magassarkuval vennem fel, vagy balerinaval.Bezs, esetleg feketevel... Saru semmikepp!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!