Na szóval, hogy álltok a leopárd mintával?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy leopárd mintás fürdőruhám, ami nagyon passzol, jól is áll és a felső része valami istenien áll. Azert vettem meg, mert nagynehezen találtam olyan kosaras-melltartós fürdőruha felsőt ami még jól is áll. Lányok-fiúk válaszát egyaránt várom! 19/L2016. jún. 27. 09:14
2/14 anonim válasza:
Szerintem a leopard es egyeb állat minta mindig divat, vagy mindig ujra visszajön.
3/14 anonim válasza:
Szerintem jó az állat minta, ha nem túl feltűnő. Pl. fürdőruhánál ne legyen még pluszba nagyon fényes, gyöngyös, vagy nagyon ici-pici szabású.
4/14 anonim válasza:
A leopárd minta mindent visz főleg bikinibe
7/14 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik ruhákon, de mindenkinek szíve joga, hogy mit visel. Ha jó az a fürdőruha, hát hordjad.
8/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést már tegnap este feltetted...
9/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az állatmintás ruhák. De nem úgy, hogy kisül tőlük a retinám, mint mondjuk a szandál zoknival kombináció esetében, hanem úgy, hogy magamon soha nem viselném el. De ha valakinek ez a stílusa és jól áll neki, akkor bátran hordja, mert még ha távol is áll tőlem egy stílus, attól még lehet esztétikailag kellemes élmény. (Az meg más kérdés, hogy nem is az én dolgom, hogy ki miben érzi jól magát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!