Van aki ilyen időben hosszúnadrágban van? Miért van abban?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 14:32
2/11 A kérdező kommentje:
nem nézem le őket vagy valami, csak kíváncsi vagyok, holnap 27-8 fok lesz, akkor már én is abba akarok lenni, ezért is kérdezem
2016. jún. 25. 14:36
3/11 anonim válasza:
És ennyire befolyásol ez? Ha mindenkin rövid van, rajtad is?
4/11 anonim válasza:
Azért vagyok hosszúnadrágban,mert a háromnegyedeseket nem szeretem,rövidnadrágból csak a farmer tetszik,de az hülyén áll,szoknyám csak 2 van,nem hordhatom mindig azt,szóval általában marad a hosszú nadrág.
5/11 anonim válasza:
Bő lenvászon nadrág nem olyan meleg.
6/11 anonim válasza:
Mindig hosszút hordok, a félhosszú nagyon nem áll jól (rövid lábam van), a rövidet nem szeretem, ugyanazért, néha hordok szoknyát, de az a mindennapos rohanásban nem praktikus.
Persze vékony anyagból valót veszek fel nyáron, de nekem ez kényelmes és praktikus.
7/11 anonim válasza:
Nem bírja a bőröm a szőrtelenítést. Mindig tele van a lábam piros, gyulladt foltokkal, szőrbenövésekkel.
8/11 anonim válasza:
Azért édes fiam, mert nem mindenki a strandra megy vagy onnan jön, hanem valakinek dolgozni is kell és ott nem nagyon tolerálják a rövid gatyót papuccsal.
9/11 anonim válasza:
Én is a munkahely miatt járok hosszúban, ráadásul olyan erős bent a klíma, hogy máskülönben fáznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!