Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek esküvőre...

Mi a véleményetek esküvőre erről a magassarkú szandálról?

Figyelt kérdés

Én lennék a menyasszony, ez a szandál nagyon tetszik, de viszont hogy arany szín is van benne nem tudom hogy jó lenne-e. Mit gondoltok?

[link]

2016. jún. 22. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A szandál szép, de esküvőre menyasszonyi ruhához cipőt veszünk nem szandált, és ennél sokkal de sokkal kényelmesebbet. Nem látszik úgyse, ha földig ér a ruhád, viszont délutántól másnap reggelig ebben fogsz talpalni, táncolni. Laposabb sarkú kényelmes cipő kell.

Nem véletlenül van 10-ből 9 menyasszonyon ilyesmi fazonú cipő:

[link]

[link]

De szerintem még ezeknek is magas a sarka.

Nekem ez is tetszik:

[link]

2016. jún. 22. 16:57
 12/12 anonim ***** válasza:

eza jaj de szép, DE... mindig csak a de, hacsak, meg megbánod. A lényeg hogy pesszimistán végződjön mindenki mondata. Nem egy mennyaszonyt láttam ilyen magassarkúban és semmibaja nem volt. Volt akinek volt baja, az átvette később egy enyhébb magasságúra stb.

Én azt javallom, hogy próbáld ki előtte, sétálgass akár tölts el benne egy napot. Azok a menyasszonyok akiknek nem fájt a lába, 1. amúgy is sokszor hordanak ilyen cipőt, 2. próbálták előtte és akkor sem volt gond.

2016. júl. 24. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!