Fiúk! Ti a farmert, nadrágot milyen hosszúságúra szoktátok elvágatni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok alacsony, de szinte minden új nadrágomból kell valamennyit elvágatni.
Van erre valami általános szabály, hogy egy nadrágbak milyen hosszúnak kell lenni, vagy mennyire kell "gyűrődnie", stb?
Esetleg a testmagassághoz képest van valami általános szabály a nadrághosszra vonatkozóan?
Azt tudom, hogy öltönynadrágnál az a szabály, hogy cipő nélkül felvéve a nadrágot, pont a földig kell érnie.
De farmernél? Annak azért jóval merevebb az anyaga, illetve szűkebb is fazon.
2016. jún. 18. 16:55
11/12 A kérdező kommentje:
8: Szerinted én azért nem veszek pontos hosszt, mert szeretek a felvarratással bajlódni?
Nekem 31-es a méretem, de szinte mindig csak 34-es mérettel találok 31-es farmert.
2016. jún. 19. 08:30
12/12 anonim válasza:
Elmész egy olyan helyre, ahol ezt megcsinálják neked, és ott pontosan tudják majd, hogy mennyit kell levágni belőle. Csak olyan helyre menj, ahol ezt úgy nézik meg, hogy rajtad van a nadrág. Bocs, kicsit komplikáltan írtam le. Tehát oda mész, gatya felvesz, szabó felhajtja, gombostűvel rögzíti, gatya levesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!