Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan vegyen rá apukámat...

Hogyan vegyen rá apukámat hogy vegyünk nekem férfi slip-on cipőt mert olyat szeretnék hordani? 19/f. Többi lent!

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és apukámmal élek kettesben. És férfi slip-on cipőt szeretnék hordani mert tetszik nekem az. De hogyan vegyem rá mit mondjak neki hogy olyanba járjak?

Nem tudod mi az a slip-on? Írd be Googleba és meg tudod! Amúgy az a nyitott félcipő amit mezítláb és titok zoknival lehet hordani!

2016. jún. 18. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagy, vehetsz cipőt magadnak.
2016. jún. 18. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Legyél már egy picit felnőttebb, nem 8 éves vagy.
2016. jún. 18. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Fogod a kulcsodat meg a cipőre való pénzt, elindulsz a bevásárlóközontba, és az ajtóból még visszakiáltasz apádnak:

- Apa, megyek és veszek egy slip-ont. Nem tudod mi az a slip-on? Írd be Googleba, és megtudod! Amúgy az a nyitott félcipő, amit mezítláb és titok zoknival lehet hordani! Szia!

2016. jún. 18. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te fix nem 19 vagy, hanem 11-12
2016. jún. 19. 10:09
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

Hát te is valami életképtelen 19 éves lehetsz már ne haragudj. De az, hogy már ennyi idősen nem tudod apáddal értelmes felnőtt módjára megbeszélni egy nyamvadt cipő vásárlását anélkül, hogy itt ne kérj tanácsot, elég elkeserítő.

Odaállsz elé: Apa. Szeretnék egy bizonyos fajta cipőt mert az tetszik. Adnál rá pénzt?

Tessék, megkérted és tud is róla. Mi ezen olyan kicseszettül nehéz?O.o

2016. jún. 20. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!