Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15 évesen 75c s melltarto?

15 évesen 75c s melltarto?

Figyelt kérdés

eleg nagy?

tudom a c kosar nagynak hallatszik,de nincs olyan nagy mellem

2016. jún. 17. 00:30
 1/4 anonim válasza:
71%
Testalkat és főleg magasságfüggő. A C már elég szép kosárméretű cici egy 15 évesnek de ha megmondod, hogy nincs olyan nagy, akkor miért kérdezed, hogy elég nagy-e? :D Szerintem ne legyen bajod vele mert nem lehet kicsi.
2016. jún. 17. 00:37
 2/4 ThodEE GoD válasza:
Szerintem nem elég nagy, de mindenkinek más az elvárása, egyébként is felesleges megkérdezni mások véleményét mert csak jönnek a kedvesek és lepontozzák meg egyébként is kit érdekel más véleménye, az a fontos hogy neked tetsszen :)
2016. jún. 17. 04:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 75DD és mégis kicsinek látszik, a kosárméret nem mond sokat. De senki nem erre alapozva fog véleményt alkotni rólad, ha meg igen azzal a legjobb ha nem foglalkozol :)
2016. jún. 18. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nagy,átlagos:)
2016. jún. 19. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!