Harom napra bitch-kent karok kinezni. Hogyan tegyem milyen smink ruha viselkedes? Mit tegyek h a harom nap alatt ezzel a kinezettel viselkedessel osszeszedjek egy fiut? 15/L
Egy harom napos buli/fesztival szeru lesz.
Ne nezzetek se buta kislanynak es igen eleg beteges ez a kerdes de nagyon nagyon megkoszonnem az epito jellegu valaszokat:)
Huha =D remélem tényleg csak fogadás mert még nagyon nagyon fiatalka vagy
és tényleg elég fura hogy ilyenben fogadtál de nem ez volt a kérdés hogy ezt minősítsük szoval:
Nem azt mondanám hogy rakj ki mindent a kirakatba, olyan ruhát válassz ami jól áll és kiemeli az alakod, hidd el sokkal több pasinak fog tetszeni mintha közönségesen lennél felöltözve mert abban nincs semmi huncutság =D
Ha hosszu hajad van engedd ki és szerintem legyem hullámos
Sminkre 2 lehetőséget mondanék
1.vagy emeld ki a szemed (füstös smink, tus) a szád pedig marajon nude :)
2.minimál szem max tusvonallal és erősebb rúzs, itt pedig kiemelném hogy egy sötét ányalat pl bordó rúzs sokkal jobban mutat mint a piros
Szerintem ennyi =D
Magassarkú alap
De a viselkedéseden ne változtass, lehet elhívnak d*gni de ne menj bele!!!! Tudd le a fogadást és inkább érezd jol magad a barátaiddal és szerezz NORMÁLIS újakat is :)
Jó szorakozást
És csak okosan!!! :)
Uccso vagyok
Vagy add önnmagad és lehet találsz egy olyan fiút akivel tényleg lesz jövőd =D vagy ez túl nyálas mesebeli sztori lenne??? Xd
Lényeg hogy attól függetlenül hogy él ez a fogadás én arra buzdítalak hogy ne állj be a mai fiatalok sorába (mértéktelen ivás, dohány, egyéjszakás dolgok)
Nem ismerlek de nekem pl többet ér az önbecsülésem mint egy buta fogadás =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!