Valaki rendelt már a Fashion Nova nevű oldalról?
Nem tudom érdekes e még, de igen rendeltem már tőlük többször is. Én nagyon szeretem őket, de fontos hogy a mérettáblázatba ne a közvetlen méretről méretre konverziót nézd, hanem mérd meg magad és az alapján válaszd ki a méretet.
Kb. 2 hét a szállítás, a DPD hozza a csomagot, USD 150 felett ingyenes, az alatt USD 10. Folyton vannak kupon kódok, ill. kérik hogy írj véleményt egy megvett ruhadarabról, és küldenek cserébe egy 30% kupont. Állítólag a negatív véleményeket viszont nem teszik közzé, de nekem még soha nem volt velük komoly problémám. AZ egyetlen, hogy amikor egyszer egy termék lemaradt, arra nem a pénzt kaptam vissza, hanem egiftcard-ot, amit csak náluk tudtam levásárolni. Ez egy kicsit szokatlan. Viszont még soha nem kellett semmit visszaküldenem. PayPal-al szoktam fizetni. Minőségileg H&M, Orsay, Bonprix szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!