Milyen kézitáskát ajánlotok középiskolába?
A kezitaska nem iskolaba valo. Normalis iskolataskat vegyel, foleg kilencedikbe, mivel valoszinuleg rengeteg konyved lesz. A kezitaska meg nem napi szintu 10-15 kg-os terhelesre van tervezve, tonkremenne. Mellesleg ostoban is nez ki, mikor a kis libak degeszre tomik a cuccaikkal, sot sokan bele sem fernek, igy kezben vagy valami plazas szatyorban viszik a maradekot, aztan persze panaszkodnak, hogy faj a valluk/karjuk. Szoval hasznalj inkabb egy strapabiro hatizsakot, azok kozott is vannak nagyon klassz darabok. Vagy ha nagyon nem akarod, akkor oldaltaskat, abba is belefersz, de tartosan nem ajanlott, mert rossz hatassal van a tartasodra.
Mellesleg mielott valaki beszolna, semmi bajom nincs a kezitaskakkal, retikulokkel. Nagyon szepek, csinosak, de egy diaklanynak hetvegere/alkalomra valok, vagy felnott noknek, akik nem hordanak mar magukkal annyi cuccot.
A kézitáska elhúzza a vállat,és én nem is hordhatok,mert gerincferdülésem van,és attól még jobban az lenne.Itt van pár (szerintem) szép hátizsák:
De ha annyira kézitáskát szeretnél:
Én azt javaslom ne legyen ilyen túl felnőttes:
Hanem virágos,kicsit mintás stb..:
Innen a 3.:
De mondom,inkább a hátizsák ma már tucatnyi dizájnos darab van pl ebayen stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!