Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mehetek nadrágban? Vagy túl...

Mehetek nadrágban? Vagy túl "utcai"? (ballagás)

Figyelt kérdés

Ballagásra megyek pár nap múlva, de mivel elég változatos az időjárás, nem mertem lenge egyberuhát venni.

Fehér nadrág és blúz viselhető egy ballagáson?

A lányok általában szoknyában vannak, én is szeretem őket és kiöltözni is, de már nem maradt időm venni.

(Általános iskolai, nem tudom, hogy más-e, mint egy középsulis, mivel eddig csak azokon voltam, ott pedig a vendégek is nagyon ki voltak öltözve, hiába volt hidegebb idő.)

18/L

2016. jún. 13. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem a te ballagásod, akkor senkit nem érdekel, hogy miben vagy. Szerintem ne farmert vegyél, de az teljesen mindegy, hogy nadrág, vagy szoknya.
2016. jún. 13. 15:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egy elegánsabb nadrág is teljesen jó valamilyen csinos felsővel, cipővel, kiegészítővel.
2016. jún. 13. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem túl utcai,sokan szoktak nadrágba menni,ha rossz az időjárás.Bár ballagásra én szoknyát vennék fel:)
2016. jún. 13. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak vendég leszek, meg a gimis ballagásokon téma, hogy ki miben megy, remélem itt akkor nem. Meg azért, hogy elázzak, nem fogok külön ruhát venni, marad a nadrág:D
2016. jún. 13. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pénteken én is általános iskolás ballagásra megyek,teljesen úgy gondolkodtam mint te és én sem vettem rá külön ruhát az időjárás miatt.Ezért én is nadrágba megyek,szerintem nem hétköznapi,ha csinosan viseled.Valamint én azt vettem észre,hogy azaz öltözködés téma az általános iskolás ballagásokon nem olyan nagy téma. :)
2016. jún. 13. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyugodtan, az általános iskolás ballagás szerintem nem olyan nagy dolog
2016. jún. 13. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz, de pusztán az időjárás miatt ne, pár nap múlva már kánikula lesz.
2016. jún. 13. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Péntekre már kánikula lesz: [link]

Nem fogsz fázni szonyában sem.

2016. jún. 13. 19:06
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Holnapután lesz a ballagás, nem Budapesten lakom, felénk 24 fokot írnak esővel aznapra.

Holnap azért elmegyek nézelődni, hátha találok valami jó ruhát, de ha nem marad más, jó lesz a fehér naci:D

2016. jún. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!