Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nyugodt szívvel...

Szerintetek nyugodt szívvel viselhetem az utcán az új pólómat?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a Violetta című sorozatot. Végignéztem mindhárom évadot, tavaly nyáron pedig jártam a budapesti Violetta LIVE koncerten is. Most pedig csináltattam magamnak egy pólót.

Ne ilyen rózsaszínes, Violetta matricás, szívecskés meg hangjegyes pólóra gondoljatok. Ez egy egyszínű fekete rövid ujjú póló. Az elején mellmagasságban rajta a Violetta logo sima fehér betükkel (itt a linkje: [link] ), alatta pedig ott van a LIVE felirat sárga kerettel. Tehát ez egy Violetta LIVE -os póló, ugyanolyan mint a koncert szereplőinek volt. Ez az egész van egy fekete pólón.

Egyszer már volt rajtam a gimnáziumban. Amikor a tesómért mentem az általános iskolába benne, akkor a kislányok azért megbámulták eléggé. Mondjuk ez jogos, hiszen ki ne nézne meg egy 16 éves fiút Violetta LIVE-os pólóban.

Szerintetek nyugodtan hordhatom a pólót? Az ismerőseim azt mondják, hogy nem foglalkozzak senki negatív véleményével, vállaljam fel, hogy szeretem a Violettát. Akár fiú vagyok, akár nem,

Ti mit tennétek a helyemben??

A bunkók és a gúnyolódók kerüljenek, csak a kedves és értelmes válaszokat várom. Előre is köszönöm.

2016. jún. 10. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Amíg ki nem derült a szövegből hogy fiú vagy,még nyugtattalak is volna,hogy ezzel semmi baj. De... 16 éves fiú vagy. Szeresd ok,de legalább ne hirdesd. Mondjuk tuti azt hiszik higy polgárpukkasztasz,szóval annyira nem ciki.
2016. jún. 10. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki poénnak fogja majd fel, csak kezeld úgy te is és akkor ok
2016. jún. 10. 14:18
 3/10 anonim ***** válasza:
öö én nem ismerem a sorozatot csak nagyjából van sejtésem róla igazából az tényleg picit fura h fiúként tetszik ez de ha neked ez bejön, vállald fel, aki emiatt fordul el tőled az nem is érdemes arra h szóba állj vele
2016. jún. 10. 14:31
 4/10 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan hordhatod elvégre szereted a violettát...

Szerintem simán hordhatod.😊

Nemtudom hogy ezzel Segítettem e.

2016. jún. 10. 22:33
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Igen, megnyugtattál. Köszönöm. Csak tudjátok a mai emberek, különösen a fiatalok igencsak lenézik azt, aki hirdeti azt, amit szeret. Hirdetheti valaki például azt, hogy szereti a Barátok közt sorozatot, akkor ő egy Barátok közt feliratos pólót vesz fel. Vagy ha valaki szereti az AK26-ot (speciel én rühellem), akkor olyan pólót vesz fel. Értitek. Engem azok az emberek fognak ,,hülyének nézni, akik ismerik, de nem szeretik a Violettát. A kislányok meg a nagyobb lányok általában bírják a Violettás srácokat. És ezt nem egy lány mondta már nekem... Köszönöm a segítségeteket! :))
2016. jún. 11. 09:00
 6/10 anonim válasza:

[link]

kb.így nézhet ki?

(ha ezt begépeled akkor meg lehet nézni.)

2016. jún. 11. 13:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, de azt írja ki, hogy a fénykép törölve lett. Nem tudom megnyitni...
2016. jún. 11. 15:21
 8/10 anonim válasza:

Akkor mindegy.

Bocsi.:(:(

2016. jún. 11. 21:12
 9/10 A kérdező kommentje:
nem gond... :))
2016. jún. 11. 21:48
 10/10 anonim válasza:
elég volt az első mondatot elolvasnom. NEM!!
2016. júl. 7. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!