S. O. S.! Főként lányokhoz szól a kérdésem?
Mivel a mi sulinkban holnap lesz a ballagás,szoknyát terveztem felhúzni,de az a gond,hogy az -e havi menzeszem pont holnap jönne meg(bár nem mindig pontos) ès fèlek,hogy mondjuk vègig csurog a lábamon :/ :D
Valami tippek,hogy ezt a kínos/ciki helyzetet megakadályozzam?
Tampont vérzés nélkül? Oké...
Vannak előjelei annak, nem szokott pl. fájni a hasad? Tisztaságit tegyél be mindenképp.
úristen, ez komoly? én a nadrágba nem csorogna bele?
fuj basszus. eleve nem értem a kérdést. ha tudom, hogy meg fog jönni, teszek be egy betétet és gyakrabban járok mosdóba, ellenőrizni, mi a helyzet. egyébként se úgy szokott megjönni, hogy egyik másodperről a másikra elkezd ömleni belőled a vér. de gatyában nem zavarna, hogy bemensizel vagy mi?:D
Kedves utolsó:a bibi csak az, hogy pont az "ehavi" van helytelenül írva;)
Kedves kérdező: Akkor gyakorold a tampon felhelyezését, nincs abban semmi nehézség. Sokkal hasznosabb és biztonságosabb. De ha annyira nem akarod, akkor vagy tisztaságit, vagy szárnyas betétet helyezz be. Nekem is elég durva szokott lenni a vérzésem, de azért nem úgy van hogy egyszer csak azt érzem a semmiből, hogy folyna végig a lábamon...
12 évesen hova tamponozzon még? Ha olyan mélyre felnyomja magának akkor el is vesztheti a szüzességét, azt meg inkább a későbbiekben kellene, a szerelmével és nem egy tamponnal!
Használj szárnyas betétet és kész.
#9: na,igen ezèrt nem szeretnèk mèg tampont hordani...
a többieknek pedig köszönöm a válaszokat.szerencsère csak ma jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!