Hol lehet Ray Ban napszemüveget javíttatni budapesten?
Figyelt kérdés
Nem egy mai darab, ez még egy Bausch & Lomb féle, kicsit meghajlott a szára, és az orrnyergekre is ráférni egy kis javítás. Hol vállalnak ilyet budapesten?2016. jún. 8. 23:14
1/5 anonim válasza:
Bármelyik jobbfajta optikaban. Akár Ofotertben. Nemcsak ha ott vetted.
2/5 anonim válasza:
Ofotértbe ne vidd!!Páromnak bevittük egyszer a napszeüvegét és semmit nem csináltak vele 5nap alatt..Szerintem valami jobb esetleg nevesebb optikába vidd be,nem nagyon szoktak érte pénzt kérni :)
3/5 opened paradise válasza:
A munkára mindig fognak pénzt kérni.
Én nem szeretem se az Opticworld-et,se az Ofotértet. Van egy olcsóbb,kevésbe neves,de ugyanolyan jó,sőt,valamiben jobb is,az Optika plus. Váci úton pl. ott tuti csinálnak ilyet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ofotértbe még ha fizetnének se vinném :).
2016. jún. 9. 20:44
5/5 anonim válasza:
Én egy optikában dolgozom,és most,hogy jobban elkezdett sütni a nap nagyon sok napszemüveget hoznak be hozzánk,természetesen megjavítjuk,viszont ha nem oda viszed vissza ahol vetted,akkor mondani fogják,hogy nem vállalnak érte felelősséget,ha bármi történik(általában semmi nem szokott történni). Mi pénzt nem szoktunk kérni érte,hiszen abba mert meghajlítjuk a szemüveged szárát nem kopik a szerszám.Pesten jó kis optikák vannak,akármelyikbe viheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!