Én bevállalnám zoknival.
Örök téma, ahogy akarod, nyilván aki a fanyalgókat nézi, az mezítláb hordja. De sokan hordanak hosszú zoknit vagy harisnyát, őket nem érdekli akit ez irritál.
Akit irritál a zokni/harisnya szandálhoz, azt miért nem irritál, amikor kánikulában zárt cipőben, zoknisan járnak sokan, családtagjuk vagy maguk?
Ne hallgass a hisztizőkre, nyugodtan hordhatod zoknival is, ahogy a papucsot is.
Ők nem tudják megindokolni, hogy miért nem.
Vékony harisnya/zokni nem meleg, de aki utál mezítlábasan lenni akkor így jó. És véd a szandál pántjának szorításától, én is pl azért veszek harisnyát hozzá, hogy ne húzza a bőrömet a pántok.
Akkor a ti logikátok szerint a sport-tornacipős-bakancsos lábbeliben járóknak nincs melegük, mert nem mezítláb járnak?
7-es
A zokni meg azért van, hogy ne legyen retkes a láb. És a talpnál is rendesen bele lehet izzadni zokni nélkül.
ÉS nem kell 40 fokozni, 20 fokban is szokás szandált venni és senki nem fog belesülni zokniban.
#8 a harisnya tiszta műszál, egyáltalán nem egészséges abban rohasztania lábad minden nap, de te tudod, mire van igényed.. ha normális, minőségi cipőt veszel, az mezítláb se lesz kényelmetlen. nem tudom, kinek van melege és kinek nincs, az biztos, hogy én csak nagyon melegben húzok szandált, akkor viszont tök felesleges bele a zokni, harisnya.
#9 20 fokban nem szokás szandált venni, mert az még hideg hozzá. egyébként a lábadat meg lehet mosni, meg a cipőt is lehet tisztítani, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!