Rockerek! Ugye rövidnadrághoz nem "illik" oldalláncot felvenni?
Figyelt kérdés
Mivel itt a nyár, muszáj ledobni a hosszúnadrágot, viszont elgondolkoztam azon, hogy nézne ki egy rövidnadrág (elég hosszú) oldallánccal és hát nem tudom... Sosem láttam még, hogy valaki így hordta volna.2016. jún. 4. 17:33
1/6 anonim válasza:
Ha neked tetszik,hordjad.Ha nem,akkor ne.
2/6 anonim válasza:
Én szoktam felvenni hozzá(lány vagyok) és rálóg a szaggatott harisnyámra... Nem gáz. Szeretem a láncokat most is hordom.
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok rocker ugyan. De szerintem sem passzol hozzá. Ha térdig érő a nadrág, akkor jobban elmegy.
4/6 anonim válasza:
Látom nagyon éled a rock zene lázadását... :D
"illik"
5/6 anonim válasza:
Attól függ milyen rövidnagdrág. Egy farmerhoz, esetleg sötétebb színűhez nem gáz. Egy hawaii mintás strandrajáró rövidnadrághoz nem nagyon passzolna. De szerintem nem térdig érő legyen. Vegyél egy vékonyabb rövidebb láncot.
6/6 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon off ×Đ
Amúgy térd alá érő farmergatyát hordok duplalánccal. Akinek meg nem tetszik ne nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!