Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Általában milyen színű ruhákat...

Általában milyen színű ruhákat hordasz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 16:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kedvencem a világoskék, de hordok pirosat, feketét, szürkét, rózsaszínt, fehéret.
2010. ápr. 11. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:
fekete alapon minden szint :)
2010. ápr. 11. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:
fekete, rózsaszín, lila
2010. ápr. 11. 19:58
 14/20 anonim ***** válasza:
fekete
2010. ápr. 11. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
földszínek, tehát zöld, barna, szürke összes árnyalata, ezenkívül fekete, kék :) színesebbeket annyira nem szeretem. sárga felsőm is van, de annyira nem hordom, a méhek miatt, fóbiám van tőlük :)
2010. ápr. 11. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
lila, rózsaszín, ciklámen, fehér, néha fekete, de mindig van rajtam valami rózsaszín
2010. ápr. 12. 01:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Feketét csak max. felsőben veszek, fel világos színeket imádom minden téren. Piros, rózsaszín, lila, krémszín, zöld....

Nadrágban inkább a kék farmer, de van kék- fehér kockás csőgatyám is, meg fekete basanacim, meg más színű farmerek is.

2010. ápr. 12. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
fekete,lila,vagy épp milyen a hangulatom..
2010. ápr. 12. 13:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Mivel szőke vagyok, zöld szemű és fehér bőrű, így a fehér szín pl. egyáltalán nem áll jól, max ujjatlanok esetében, ha le vagyok sülve. Fekete áll nekem a legjobban, valamint a rózsaszín/pink, türkiz és a zöld, így ezeket hordom. Leginkább feketét (ha felsőről van szó, nadrágból jöhet a színes). Piros jól állna, de nem szeretem.
2010. ápr. 12. 20:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Szinte mindig fekete, mert komoly,határozott,férfias, erőt sugároz. De ha nem azt,akkor szeretem a fehéret is,mert bár az ellentéte,de ugyanezeket el lehet mondani arrol a színről is,de a fekete inkább gonosz feeling, a fehérben vagyok,az meg olyan szentnek érzem magam. Sötétkék is határozott jó szín öltözködésben,de csak inkább váaszon anyagú cuccokban nyerő. Piros, ez a szín tipikusan az,ami vagy ördögivé,vagy bohoccá is tehet,nem mindegy hogy milyen ruhadarab a piros színű.Nadrágban én férfiként sosem vennék pirosat,ahogy cipőben sem. De feszülős trikóban meg nagyon jól néz ki,melegítő felsőben is vállalható. Oliva zöld egyszínű katonasági stílusú ruhák is tetszenek, azok nem mennek ki a divatból sosem. De a tarkabarka terepszínt én bovlinak tartom,bár egykét kevésbé elütő szinű van abban is ami jó. A köztes szineket /bézs,khaki,barna,sárga,rózsaszín,simazöld,drapp,/ nem szeretem, határozatlan, tinglitangli stílustalan szineknek tartom. Szűrke szín meg olyan,hogy van árnyalata ami bejön,van ami meg nem.Farmerben péládul a optatott félék brutálisan jól néznek ki, de szürke melegítőt tuti nem vennék viszont fel.
2010. szept. 26. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!