Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipőt szörnyet töri...

Converse cipőt szörnyet töri a lábamat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Főleg az orránál töri a lábamat,de már alig bírok néha járni benne. Az üzletben kényelmes volt.

Mit tegyek vele,hogy ne törje a lábam?

2016. jún. 2. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Orránál hogy töri?

Nekem a sarkamnál töri a mai napig, én egy vattakorongot hajtottam félbe és omnisilk-el, avagy leukoplaszttal leragasztom, mert a gyorstapasz az semmi nem és mert annyira vékony.

2016. jún. 2. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
A méretezés lehet nem pontos , egy számmal nagyobb kell , kimosásnál is szorosabb lesz átmenetileg . Amennyiben teljesen új hívd fel az üzletet és dobozban csekkel vidd vissza cserére .
2016. jún. 2. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Főleg a kis lábujjamnál töri,mivel a tornacipő orr része nem vászonból van,hanem gumi anyagból.
 4/9 anonim ***** válasza:
A méretezés lehet nem pontos , egy számmal nagyobb kell , kimosásnál is szorosabb lesz átmenetileg . Amennyiben teljesen új hívd fel az üzletet és dobozban csekkel vidd vissza cserére .
 5/9 Zotya112 válasza:
100%
Biztosan jó a méret? Nekem is volt olyan, hogy gyors üzleti próbán jónak tűnt egy cipő, aztán egy nap használat után derült ki, hogy mégse.
2016. jún. 2. 17:17
 6/9 Zotya112 válasza:
Ha a kis lábujjnál töri az lehet attól is, hogy viszonylag keskeny fazonú a converse, ha meg lúdtalpas vagy akkor lehet, hogy valami szélesebb fazon jobb lenne.
2016. jún. 2. 17:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lúdtalpas,egyébként a méret az jó,a többi cipőm is ilyen méretű és azok nem törik a lábamat.
2016. jún. 2. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Jaa, tudom mire gondolsz (: Ott nekem is szokta, és én sem vagyok lúdtalpas, nincs bütyköm sem.

Tegyél oda gyorstapaszt, majd "betörik" a cipő.

Nekem is fájt ott eleinte, de már nem.

(első voltam)

2016. jún. 2. 18:21
 9/9 opened paradise ***** válasza:

Ugyanez volt nekem is. Csináld azt,hogy lazítsd végig a füzőt,hogy a végénél kijjebb legyen engedve és úgy húzd vissza,hogy ott nem húzod annyira össze. Tehát csak az orrnál legyen lazább,hogy ott ne húzza annyira össze a cipőt,legyen jóval lazább.

Nekem ez és egy talpbetét csodát tett együtt.

2016. jún. 2. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!