Melyik a legszebb converse szerinted?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 09:39
1/23 anonim válasza:
Nagyon sok típus van. Ez attól is függ, hogy fiúnak vagy lánynak kell választani. Az én kedvenceim a dupla Conversek, pl. ez: [link]
18/f
2/23 anonim válasza:
Sztem egyik se szép..
Tök alsó osztálybeli..
Kínai piac kategória...
4/23 A kérdező kommentje:
hát nem vagyunk egyformák:):D Mondjuk én azért vagyok kiakadva rá, mert 15-16 vagy még többe kerül, és ugyan olyan hamar szétmegy, mint az 1000ft-os kínai.
2010. ápr. 11. 10:16
5/23 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem nagyon jól bírják, több mint 1 évet kihúzok velük napi használattal.
6/23 anonim válasza:
Mert ugyanaz!!! :D
Ti még baromi kicsik lehettetek kb 6-7 évesek amikor én már ilyeneket árultam 2-300 forintokért..
7/23 anonim válasza:
Shanghai ból jön az összes...
Konténerekkel rendelik, a boltban is ugyanazok vannak azok is az importőrtől veszik aki behoz 80-100 milláért pár konténerrel..
8/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!