Akinek nincsenek szép, hosszú lábai és nem hordhat ezért szoknyát még lehet igazán nőies és vonzó?
Alacsony vagyok, szóval nincsenek két méteres lábaim. A hosszú szoknya nem előnyös, úgyhogy azt nem igen hordok, azon túl miért ne hordhatnék szoknyát? Akinek nem tetszik, nem nézi. Minden alkatra van előnyös fazon. Istentelenül ronda és rejtegetni való virgácsot pedig még nem láttam.
Az meg már régen rossz, ha csak szoknyában érzed magad nőiesnek és vonzónak. :(
mennyi idős vagy?
a hosszú láb nem feltétlen jó.
de milyen, hogy nem szép? túl vékony, túl vastag?
Én csomó ideig nem hordtam szoknyát, mert hogy "csúnyák a lábaim" (kicsit görbék, vékonyak és hófehérek). Aztán túlléptem ezen, most már egyáltalán nem érzem magam gáznak egy nyári ruhában. És sosem szólt még le senki, sőt:D
Attól, hogy valakinek nincs tökéletes lába, alakja, még hordhat ruhát. A legtöbb nő azért nem a címlapokról szabadult...
akkor hordj hosszabb ruhákat, olyanokat, amik a derekadat hangsúlyozzák. emelett egy szép cipő vagy kiegészítő is nőiessé tesz egy ruhát.
hosszú nadrágban is lehet nőies az ember, ha nem converse-szel hordja, s pulcsival, hanem valami szép cipővel, blézerrel, sállal, nyakékkel
Azt ugye tudod, h az embereknek különböző az ízlésük, és nem egyfajta konzum alkatot szeretnek?
Gondolj bele, hány pasinak tetszenél, ha szoknyában lennél?
Optikailag tudsz csalni h csinos legyél, magassarkú, megfelelő ruha, stb. Pl. nekem sem tetszenek a modell alkatú miniszoknyás lányok...jó hát megnézem őket, de ennyi, hosszútávon nem jön be annyira, mint pl. a te fajta alkatú lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!