75/C-s mell nagy vagy kicsi? És a 80/B-s mell? 12 éves vagyok és nekem kell már 75/C-s melltartó.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 22:41
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kicsi.
Én 16 éves vagyok és 75/B-s melltartót hordok. Ha jól tudom a 70/B-s vagy a 75/A-s mell számít átlagosnak.
2/6 A kérdező kommentje:
*80/B-s melltartót hordok.
félreírtam.:$
amúgy köszi a választ 16/L :D
2010. ápr. 10. 22:55
3/6 anonim válasza:
attól függ, hogy milyen a testalkatod. ha karcsú vagy, akkor nagynak látszik, de ha dagadt vagy, akkor lehet fel se tűnik a melled.
4/6 A kérdező kommentje:
160 cm és 43 kg vagyok :)
2010. ápr. 11. 09:57
5/6 anonim válasza:
Az átlagos női méret a bolti kínálat alapján olyan 75/B. A 75/C a nőiesen telt kategória. 80/D fölött kezdődik a szívás. Az ekkora mellnek már komoly súlya van és nehéz szép de jól tartó melltartót kapni rá. A nagymellű csajok szinte mindegyike hátfájós, meg hát ugye a gravitáció is korábban kezd dolgozni. Cserébe a pasik imádják...
Nekem ennyi idősen 85/C kellet. Mondjuk én jóval magasabb voltam, szóval nagyjából arányos volt.
6/6 anonim válasza:
Hű, kedves kérdező, irigyellek, a méreteid alapján vékony vagy nagy mellekkel. Tartsd is így! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!