26-27 fokban a papucs még nem "korai"?
20 fokban már szandalt és nyári ruhát hordok. 22 fokban kinn napozok. Nekem nem korai.
De aki halálosan fázik benne annak az. De még mindig jobb papucsot látni az utcán mint bokacsizmat.
Ja meg kb 2 napja vastag szőrme kardigan volt egy csajon. Rajtam ujjatlan ruha és szandál.
Papucs
Előny: nem meleg.
Hátrány: retkes lesz benne a láb, kemény felületen kényelmetlen, futni nem lehet benne, emelkedőn (főleg ha murvás) el lehet vele terülni, 16 órát abban császkálni a városban nem tesz jót a lábnak, ha megváltozik az idő (eső vagy lehűl) elég nagy szívás.
Úgyhogy lehet mérlegelni, hogy megér-e ennyit, hogy a testünk 2%-ának kevésbé van melege.
Azt hiszem 13-as írt előnyöket és hátrányokat. Nahh, az irt hátrányok nagy része egy jó fajta papucsra nem vonatkozik.
A scholl papucsomat 7 évig hordtam. Zselés sarokrész stb, hát nem nevezném olcsónak. Pedig ezt írta valaki, hogy a pupucsot szegények hordják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!