Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 26-27 fokban a papucs még nem...

26-27 fokban a papucs még nem "korai"?

Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20 fokban már szandalt és nyári ruhát hordok. 22 fokban kinn napozok. Nekem nem korai.

De aki halálosan fázik benne annak az. De még mindig jobb papucsot látni az utcán mint bokacsizmat.

Ja meg kb 2 napja vastag szőrme kardigan volt egy csajon. Rajtam ujjatlan ruha és szandál.

2016. máj. 27. 17:33
 12/16 opened paradise ***** válasza:
Egyáltalán nem. És szerintem nem is ciki,pedig én sose hordok.
2016. máj. 27. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

Papucs

Előny: nem meleg.

Hátrány: retkes lesz benne a láb, kemény felületen kényelmetlen, futni nem lehet benne, emelkedőn (főleg ha murvás) el lehet vele terülni, 16 órát abban császkálni a városban nem tesz jót a lábnak, ha megváltozik az idő (eső vagy lehűl) elég nagy szívás.

Úgyhogy lehet mérlegelni, hogy megér-e ennyit, hogy a testünk 2%-ának kevésbé van melege.

2016. máj. 27. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Hetesre gondoltam, azt hittem egyértelmű :)
2016. máj. 27. 23:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint szegény vagyok, mert simán felveszem az utcára a nem otthonra való, normál kinézetű papucsot. :) Köszönöm a normális válaszokat!
2016. máj. 28. 08:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem 13-as írt előnyöket és hátrányokat. Nahh, az irt hátrányok nagy része egy jó fajta papucsra nem vonatkozik.

A scholl papucsomat 7 évig hordtam. Zselés sarokrész stb, hát nem nevezném olcsónak. Pedig ezt írta valaki, hogy a pupucsot szegények hordják...

2016. máj. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!