Kiknek áll jól a magasderekú bikini?
Persze a modelleken kívül. :D
Fura alakom van, keskeny csípő, hasamon pici felesleg, tehát derekam szinte nincs, de a popóm, lábam viszonylag formás. Elkezdtem magasderekú farmert hordani és abban tetszik az alakom, mert "van derekam" végre. :D Jó ötlet lenne bikiniben is ilyet keresni? Vagy csak szánalmas próbálkozás és épphogy kiemeli a hasam? :(
Ilyenekre gondoltam pl:
Na ez az a fazon ami a csontsoványakat is kövéríti.
Maximum akkor ajánlanám ha lóg a hasadon a bőr, mert azt eltakarja.
Szerintem ez borzalmas,most minden ilyen magasított derekú,a nadrágok,rövidnacik,minden,pedig szerintem nagyon gáz,lelapítja a feneket és semmi szexi nincs benne.Alig találok normális derekú gatyát,mert mindenhol ezek vannak...
20N
Nem emeli ki a hasad. :-) Válassz hasleszorítósat (amúgy ezek többsége alapból az). Ez a fazon amúgy a teltebbeké volt egészen addig, míg most divat lett belőle (tehát nem kövérít).
De ha bizonytalan vagy, akkor tégy úgy, mint bármilyen más ruhával! :-) Próbáld föl a boltban!!! :-) Bugyira föl lehet a fürdőruhát is. Akkor látni fogod, hogy tetszel-e benne magadnak.
Barnulás nem izgat, mert nagyon fehér a bőröm és nem barnulok le csak úgy. :D
Ha találok boltban felpróbálom, ez tervben volt amúgy is. :) Csak még épp nem láttam sehol, habár nem is kerestem tüzetesen.
Köszi! :)
Ez mindenkin borzalmasan áll.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!