Van e valaki aki ismeri a www.olcsocipo.com weboldalt?
Kipróbáltam - nekem is kis lábam van - és kellemesen csalódtam. Minden cipő megjött, de nem egyszerre, hanem kettesével egy-két nap eltéréssel. Ez azért jó, mert kis csomagban jött, a postás kihozta és nem érte el a vámhatárt az értéke. Kb. egy hónapot kellett várni, mire megjött mind az 5 db. Egy cipő nem volt raktáron, annak az árát kérés nélkül visszautalták a Paypalra. Ami furcsa volt, hogy csak az első szállítmány számát küldték meg (de azt háromszor) a másik kettőre e-mailben kérdeztem rá, kb. egy napra rá megjött a válasz, így nyomon tudtam követni a csomag útját. A kommunikáció angolul megy, de tőmondatokban írnak ők is, akárcsak én. :)
A cipők olyanok, mint a képeken. A méretet a táblázat szerint adtam meg, érdemes lemérni a lábat. (De 34-es méretben nem volt eltérés az európaihoz képest.) Egy szandál nem jó, de ott sem a hossza tér el, hanem túl bő az első pánt, így egy kicsit előrecsúszik benne a lábam. Vissza lehetne küldeni, de inkább eladom a Vaterán. A többi szuper! És garantáltan nem jön szembe az utcán még száz ugyanolyan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!