Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gólyabálra megfelelő ez a ruha?

Gólyabálra megfelelő ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

Nem túl rövid a nem átlátszó rész?

2016. máj. 24. 22:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Itt elég sok ruha van :)
2016. máj. 24. 23:17
 2/8 A kérdező kommentje:

Bocsi. Erről lenne szó:

[link]

2016. máj. 25. 07:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép ruha, de szerintem kihívó egy iskolai rendezvényre, és de, túl rövid a nem átlátszó rész, szinte csak egy bugyi;)Inkább a vörös szőnyegen tudnám elképzelni
2016. máj. 25. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem is túl sok egy sima gólyabálra. azért az nem akkora dolog, sima koktélruha + magassarkú bőven megteszi.
2016. máj. 25. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Iskolai rendezvényre túl merész. De amúgy nagyon jól néz ki, ha megfelelő alakod vn hozzá. Iskolán kívüli rendezvényre nagyon jó, ha Te akarsz lenni az est félypontja.
2016. máj. 25. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem tudom hova lehetne felvenni, elég ízléstelen, olyan hatása van mintha semmi nem lenne rajtad alatta.
2016. máj. 25. 15:30
 7/8 BulmaSwan ***** válasza:
A gólyabál nem csak egy sima buli? Nem olyan bál ami vörös-szőnyeges.. Egy egyszerűbb egybe ruha is jó rá, amiben tudsz táncolni.
2016. máj. 26. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "ruha" úgy néz ki mintha egy fürdőruhára tettek volna egy kis tüllt. Ízléstelen. Esetleg egy éjszakai mulató táncosnőjén tudnám elképzelni.
2016. jún. 1. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!