Gólyabálra megfelelő ez a ruha?
2016. máj. 24. 22:30
3/8 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, de szerintem kihívó egy iskolai rendezvényre, és de, túl rövid a nem átlátszó rész, szinte csak egy bugyi;)Inkább a vörös szőnyegen tudnám elképzelni
4/8 anonim válasza:
hát szerintem is túl sok egy sima gólyabálra. azért az nem akkora dolog, sima koktélruha + magassarkú bőven megteszi.
5/8 anonim válasza:
Iskolai rendezvényre túl merész. De amúgy nagyon jól néz ki, ha megfelelő alakod vn hozzá. Iskolán kívüli rendezvényre nagyon jó, ha Te akarsz lenni az est félypontja.
6/8 anonim válasza:
Hát ezt nem tudom hova lehetne felvenni, elég ízléstelen, olyan hatása van mintha semmi nem lenne rajtad alatta.
7/8 BulmaSwan válasza:
A gólyabál nem csak egy sima buli? Nem olyan bál ami vörös-szőnyeges.. Egy egyszerűbb egybe ruha is jó rá, amiben tudsz táncolni.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ez a "ruha" úgy néz ki mintha egy fürdőruhára tettek volna egy kis tüllt. Ízléstelen. Esetleg egy éjszakai mulató táncosnőjén tudnám elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!