Van itt olyan lány, aki hord még bő szabású, lezser, vagy trapéz nadrágot?
Csak trapéz, vagy bőszabásút hordok kiskorom óta :)
Abban érzem jól magam, meg amúgyis tojok a divatra.
15/l
Fú rám mindig trapézt erőltettek kisebb koromban. Meg is gyűlöltem rendesen, most fel nem vennék trapéz szárút.
Másokon tetszik, de magamon nem bírom elviselni. =)
15/L
Én már nem szeretem a trapézt szóval csőnadrág. Kipróbáltam a csőnadrágot és azóta imádom. Azóta ha trapézt veszek fel mégis, hogy ha járok, nagyobb a légellenállás :D
Nem vagyok divatmajom de igyekszem haladni a korral és ami nem áll hülyén rajtam és a pénztárcám is megengedi azt megveszem.
Ennek ellenére nem szólom le azt aki nem öltözködik divat szerint, én vagyok a megtestesült tolerancia, de 23:18-as válaszolónak mégis azt üzenném, hogy nem baj ha nem majmolja a divatot de ha már a divatból kimenő trapéz egyre ritkább viselőinek táborába tartozik, akkor ne mondja már másokra, hogy gáz (akkor se ha tényleg az).
Én általában trapéz nadrágot és bővebb szabású nadrágokat hordok mert az illik a testalkatomhoz. De bármilyen farmert felveszek ami kényelmes. Nálam ez a lényeg. Lehet akármilyen dögös gatya, ha én nem érzem jól magam benne akkor megette a fene az egészet. Ilyen szempontból a csőnaci nem valami előnyös.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!