Miért tűrik fel a nadrág szárát bokáig?
Borzalmas, de ez is csak pár hónapig tart csak, aztán jön majd egy új "fantasztikus" divat, és azt fogja mindenki majmolni.
Remélem hamar abbahagyják, mert siralmas, mintha mindegyikre kicsi lenne a nadrág..
Nekem pont kapóra jött ez a divat,mert volt egy régi farmerem,amit kutyasétáltatáshoz vettem fel,viszont kicsit el volt már szakadva az alja,ezért nem hordtam.Aztán jött ez a divat,és adott egy jó ürügyet arra,hogy felhajtsam kicsit a gatya szárát,úgy,hogy pont nem látszik semmi a szakadásból,így újra fel tudtam venni és még "divatos" is voltam:D
Egyébként máshova én se mentem így soha,viszont úgy voltam vele,hogy kutyázni még elmegy:D
"Remélem hamar abbahagyják"
Őszintén sajnálom, hogy ekkora törést okoz ez az életedben. Észre sem vettem, hogy van ilyen. Ajánlhatok könyvet, filmet, ami eltereli a figyelmedet erről a tragédiáról?
Igazad van. Mindenkinek be kéne tűrni a nadrágot a bakancsba, hisz úgyis az a jó, ha egyformák vagyunk. A bebújós cipőket is égessük el!
Én csak akkor hajtom fel, ha a zoknim is a szettem része, ás azt akarom, hogy látszódjon. De őszintén, egyáltalán nem lesz se jobb, se rosszabb napom attól, ha a körülöttem lévőknek kivan a bokája.
"Utolsó, te biztosan feltűrve hordod, igaz? :)"
Nem nyert hangszórót. Egyetlen nadrágom sincs, szoknyát, ruhát hordok mindig. (Írtam, is hogy még nem találkoztam a jelenséggel, nem láttam ilyet máson.) De ismerem az első fajtáját.
Ha hordanék gatyát, akkor sem tűrném fel. De hogy más hogyan hordja, olyan szinten nem érdekel, hogy nincs rá szó. Okoz nekem ezzel valamilyen kárt? Nem. Innentől hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!