Lányok! Nekem elég hosszú lábaim vannak és ez eléggé zavar. Vannak tippeitek hogy optikailag hogyan tudnám kissebíteni?
Pont, hogy hosszabb pólót érdemes felvenned, ami a törzsed nagyítja optikailag. Szerintem egy fekete, vagy legalább sötét nadrág a legjobb megoldás, elvonja a figyelmet a lábadról. Hangsúlyozd azt, amit szeretnél. Ha egy hosszított felsőt veszel fel, övvel a derekadon, az szerintem pl. jó megoldás :)
Egyébként meg ne szégyelld magad, a hosszú láb szerintem nagyon csinos és sok féle ruhát (pl. azt a ceruzaszoknyát amit előttem linkeltek) Te tudod majd a legbátrabban viselni, mert irtózatosan jól fog állni a hosszú lábaidon.
Látom kaptál már tanácsokat, remélem azért tudok segíteni:
Szerintem valami fekete nadrág, vagy legalábbis hosszú sötét alj, illetve a hosszú, combközépig érő bármilyen színű felső lenne a praktikus megoldás. Sok ismerősömnél beváltak hasonló szettek.
Remélem csinos leszel, nekem is sűrűn vannak hasonló problémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!