Szerintetek mivel dobhatnám fel? Milyen legyen a hajam/sminkem?
Felvehetsz egy csomó karkötőt, mondjuk a kék, fekete, pink vagy bármelyik szín árnyalatait.De lehetnek csupa színesek is.A hajadat ha hosszú és egyenes akkor a frufrudat vagy ha nicns frufrud akkor előöl középen a hajadat tupírozd fel és csatold oda egy-két hajad színéhez hasonló színű hullámcsattal.Kibontva is hagyhatod a hajad vagy megkötőd a fejtetőtől kb. 5cm-rel lejjebb copfba.
Be is göndörítheted és akkor is felcstolhatod oylan púposana frufru-d, mint írtam.Vagy aha göndör a hajad nem is kell göndöríts.Ha van frufrud akkor az is jó ha azt hagyod és a hajadat fenn megkötőd, mitn az első összeálíításnál írtam.
Szerintem a sminked legyen fekete.Fekete tus vagy szemcerka felül, vagy ha nagy szemeid vannak akkro alul-felül, ha kisebbek, akkor a szemzugban lehet fehér szemcerkázni, de akkor a feketét hagyd alul, mert az kicsinyíti a szemed.Szempillaspirál, egy kis pirosító(és piros rúzst használok erre:D).Ha vmiylen felkötőtt hajat váalsztottál akkor egy szép, avgy lógós fülbevaló, vagy egy sima fél-1cm átmérőjű színes kövecske is jól néz ki:)
15L
hosszú barna hajam van, egyenes !
köszike az eddigi tippeket !
nagy karika fülbevaló jöhet ?
ruháim: fehér Ed hardy-s póló, szép mintával.
világos farmer tele van díszekkel amnesia-s !
+ akkor a fehér sportcipő amin 2 szívecske !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!