Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 75 E-F melltartó méret mennyir...

75 E-F melltartó méret mennyire számít nagynak egy tininél? Akinek ekkora a mérete mit gondol róla? Áldás vagy átok?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 21:39
1 2
 11/18 Eszter76 ***** válasza:
95%
Ha pasit keresel, akkor áldás, ha szép és jó (!!!) melltartót, akkor átok. ;-) Személyes tapasztalat. :-)
2016. máj. 19. 22:42
 12/18 opened paradise ***** válasza:
78%

Első nagyot akart mondani,de közben max képen látott mellet és melltartót.

Egyébként nem csak egy tininél nagy.

És a 75-tel pont nem is lehetsz kövér,inkább vékony.

2016. máj. 20. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
az 1. válaszoló vagy full retardált vagy valamit nagyon nem ért. ez egy felnőttnél is nagy mellnek számít, hozzá kövér se vagy valószínűleg. nekem sajnos ugyanekkora körmérethez A kosaras a mellem, egy B-nek vagy C-nek örülnék, de az E-F már túl nagy lenne nekem. egyrészt nekem már nem is kéne ekkora mell, másrészt meg biztos nehéz jó melltartót/felsőt találni, ami passzol. plusz a legtöbb nagymellű ismerősöm panaszkodik, hogy fáj a háta. zavarja sportolásnál stb.
2016. máj. 20. 09:31
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ez inkább átok.Ráadásul az ekkora mellek már nagyon fiatalon lógnak.Van egy 21éves barátnőm D-s vagy E-s mellekkel és kb a köldökéig lógnak.És igen,a pasik szemében ő csak 2 nagy mell...ami elég szomorú,nehéz lehet így érvényesülni.

Én nagyon örülök a B-s,majdnem C-s melleimnek,kerekek,feszesek,se nem túl kicsik,se nem túl nagyok:)

20L

2016. máj. 20. 09:36
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ez egy felnőtt esetében is nagynak számít.
2016. máj. 20. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Így van, egy felnőttnél is kifejezetten nagynak számít, de ezt nyilván a kérdező is pontosan tudja :)

Az első meg juuujjj, nagyon be akart szólni, de irtó gázul jött ki az egészből a saját ostobasága miatt :D

2016. máj. 20. 15:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is D-E között van, de nem lóg köldökig:D Sőt... a 75-ös hát teljesen átlagos de az F már elég nagy hozzá, magamból kiindulva.

Hát...

Pozitív: majdnem mindenkinek tetszik, ha a lánynak van melle, hát még ha nem is kövér hozzá, feltűnő és van hogy előnyökhöz juttat akár akaratodon kívül is

Negatív: ruhákat nehéz találni (pl inget), hátrányokhoz is juttathat, főleg női társaságban, vagy nem vesznek komolyan a férfiak is csak tudjuk mire kellesz így nekik

Összességében véve, az enyémnek még csak előnyét láttam, de ennél nagyobbnak nem biztos, hogy örülnék. De nem válogathatsz nagyon, ezt dobta a gép. :D

2016. máj. 20. 23:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem 75/E lenne (mondjuk mindenhol csak 80-85-öset találok), de nagyon utálom. Főleg, h a bimbóudvar is viszonylag nagy hozzá. Nem találok fürdőruhát, elegáns ruhát, sok felsővel nagyon hülyén áll, ha passzos trikót akarok felvenni, akkor úgy előrehúzza, hogy kilátszik a melltartóm oldalt. Kényelmetlen, mert vagy ugrál, vagy nagyon lefogja a sportmelltartó. Könnyen beizzad közötte, büdös lesz. Alig lehet melltartót találni rá, és a legtöbb nagyon egyszerű, erre a méretre már nem nagyon van szexi/cuki melltartó.

Most napok óta keresek a neten szilikonos hátú melltartót, mert táncruhához kellene, hogy ne látszódjon a melltartóm pántja, de mindenhol csak c-ig van. Maximum d.

Nem vehetek fel pánt nélküli melltartót vagy ruhát, mert lóg. Nem lehetek melltartó nélkül, mint a kismellű lányok, mert lóg. Folyton kapom a nagy melles "poénokat", amik igazából k**vára nem viccesek. Ha hasra akarok feküdni, folyton igazgatni kell, hogy ne legyen olyan kényelmetlen, de a könyökömmel általában így is meg kell támasztanom magam egy kicsit.

El sem tudom képzelni, hogy mi lesz, hogyha esetleg terhesség alatt megnő. Ráadásul iszonyat vékony vagyok hozzá (172 centi, 52 kiló, nagyon vékony a csípőm és a lábaim), így nagyon aránytalan, nem szép.

2016. jún. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!