Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Számít az öltözködés?

Számít az öltözködés?

Figyelt kérdés
Jobban megnéztek egy fiút / lányt, ha látjátok hogy márkás és szép ruha van rajta?

2016. máj. 18. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a márkát, de a stílust megnézem, illetve azt is ha valaki ad magára, vonzóbb látvány, mintha valaki magára kap egy rongyot.
2016. máj. 18. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem, mert számomra nem jelent szinte semmit, aki elegáns és látszik, hogy márkásan, igényesen öltözött, az egyszerű, laza öltözködés jön be.
2016. máj. 18. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell márkásnak lennie. Különösen mivel én sem vagyok bevásárlókatalógus, nem tudom megállapítani senki ruhájáról, hogy márkás-e vagy sem. Oké, az adidas és nike csukákat még felismerem, de még egy sráchoz se mentem oda, hogy megnézem a márkát a nacija vagy a felsője címkéjén. Szép is lenne...

A stílus viszont igen is fontos. Nem azt mondom, hogy mindenképpen legyen tökéletes az öltözködése, de egy zokni-szandál kombó, bkv ellenőrös oldaltáska, pöttyös-csíkos paradicsommadár outfit rögtön eltéríti a pillantásom ha kiszúrtam volna valakit. Nem kell divatmajomnak lenni, de azért az ember tudjon rendesen felöltözni.

Ugyan én lány vagyok, de a saját nememen is észreveszem (sőt, talán jobban), ha képtelen valami normálisat magára húzni. Persze sebaj, én is van, hogy magamra kapom az első elnyűtt vackot, amíg kiszaladok a boltba, de aki rendszeresen lila szoknyát húz narancssárga harisnyával és ezt állandóan egy harmadik színű fölsővel koronázza, az tuti ízlésficamban szenved. Persze van hozzá joga, nem kéne odanéznem, de ha srác lennék, nem hiszem, hogy hasra esnék a látványtól.

2016. máj. 18. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha senkit nem nézek meg, szóval nekem nem számít.
2016. máj. 19. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A márka nem érdekel,csak legyen igényes,tiszta,nem elnyűtt.

Meg valami harmóniát azért tartson be.Pl.vasalt szövetnadrághoz fehér sportcipőt ne vegyen fel.

2016. máj. 19. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!