Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy fűzzek egy ilyen torna...

Hogy fűzzek egy ilyen torna cipőt?

Figyelt kérdés

ma megvettem életem első converse cipőjét. dupla fűzös és mikor fel akartam venni, akkor vettem észre, hogy ez nem túl egyszerű.. a felső 2 sort hagyjam ki vagy hogy kéne fűznöm?

[link]

2010. ápr. 9. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Először az alsót kell befűzni elrendezni h jól álljon utána a fölsővel is ugyanezt és akk nem fog összekuszálódni :D
2010. ápr. 9. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
nem a fűzéssel van a baj, hanem hogy alig tudom beletenni a lábam, annyira szűk :)
2010. ápr. 9. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor ne fűzd be csak tűrd be oldalra a fűzőket a gatyát tűrd be a cipődbe.. a nyelvét húzd előre.. ;)
2010. ápr. 9. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ilyen cipőm van, kb. egy hónapja vettem. Nekem nagyon tetszik.

Szóval, én befűztem mindkét fűzőt teljesen, de valóban kicsit hosszadalmasabb fel-levenni. Mindkettőt be szoktam kötni, mert egyébként hamar eldeformálódik a cipő, és tönkremegy (ezt hallottam). Levételnél a felső sort felülről a 3. lyukig, az alsó fűzőt felülről a 2. lyukig lazítom meg, így könnyen fel tudom venni.

18/f

2010. ápr. 9. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:

üdv!

asszem pont ez a 2345246. kérdés amit feltettek.:)

sorry voltam.

2010. ápr. 10. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!