Peffy kérdése:
Ez a táska jó lenne 9. -es táskának? Gimibe megyek.
2016. máj. 15. 22:04
1/10 anonim válasza:
Te fogod hordani és nem mi/ők. Ha neked tetszik, akkor miért foglalkozol mások véleményével?
2/10 anonim válasza:
Minek ilyen amikor a legjobbat is megkaphatod fillérekért?
https://www.youtube.com/watch?v=IBJzOsv-AO0
Amúgy szerintem jól néz ki lányokon is amit te küldtél, én megvenném :D
De nálunk középsuliban már ilyen csajos táskákkal jártak a lányok, nem tudom hogy volt-e valakinek hátizsákja. De lehet hogy 9-ben még volt. De csak a végére emlékszem.
21F
4/10 anonim válasza:
Feleslegesen drága és pont úgy néz ki, mint amit bárhol kapsdz, még a márkája se ismerős...
ÉS szerintem igen, kicsit fiús, lányoknak ilyen odlaltáska szerűségeket szoktam látni mostanság
5/10 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel.
Ennyi pénzből jobbat is tudsz venni :D
Bár nem ismerjük a stílusod.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a heavy tools jó márka, és az elég érdekes, ha valaki nem hallott még róla...Én is 8-os vagyok jelenleg, és ilyen márkájú táskám van, és imádom. Csomó rekesz van, jól lehet benn pakolni, rengeteg minden belefér. Bár ha már ezt a márkát választod, valóban lehetne egy kicsit szebb, nem ilyen egyszerű. Mi az enyémet 10.000-ért vettük, és fekete fehét toll minták vannak rajt, de feldobja a pink cipzár és a pink márkajel. És mivel idén vettük én jövőre is ezt fogom használni középiskolába. Legalább 9-be tuti. Semmi értelme lecserélni egy olyan ridikülre, vagy oldaltáskára, ami nem praktikus, csak mert olyat hord mindenki.
8/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, nekem is hasonló van (én is lány vagyok), ebben minden elfér és kényelmes :), végre valaki, aki nem mini-kézitáskával akar flangálni suliba.
10/10 anonim válasza:
Szerintem egy oldaltáska jobb lenne.az lányosabb ez túl fiús 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!