Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hivatalos vagyok esküvőre már...

Hivatalos vagyok esküvőre már egy hónapja megvettem a ruhám, de holnap szakadni fog és hűvös lesz?

Figyelt kérdés
Egy pánt nélküli, kicsit térd fölé érő koktélruha, éktalpú topánka. De esőben és 17 fokban szerintem szét fogok fagyni benne, mit csináljak? Mégiscsak illik egyberuhában menni, ne menjek már nadrágban, meg amúgysincs ünneplős nadrágom, csak farmerek meg cicanadrágok. Vegyek a koktélruhára kabátot, az nem gáz?
2016. máj. 13. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Kinti esküvő lesz? Mert ha benti akkor semmi gond. Alapból fel kell venned egy bolerot vagy zakót a templomban, illetve amíg meg nem kezdődik a tánc. Januári bálokba is ilyen báli ruhákban vannak, mégsem fagynak meg.
2016. máj. 13. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
*bálokba is ilyen ruhákban mennek
2016. máj. 13. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nejlonharisnya (vékony, de eléggé nem szellőzik ahhoz hogy ne fázz benne 17 fokban) meg egy boleró/kiskabát a ruhára.

Mondjuk 17 fokban én simán elmennék így is de ez személyfüggő :D

2016. máj. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!