Bernice Fashion véleményeket tudtok mondani?
Soha többe! Nos én rendeltem tőlük egy ruhát. Elötte pár emailt irtam de semmi reakcio. Aztán lattam őket instán és ott irtam nekik rögtön reagáltak is!
Rendeltem egy ruhát az esküvőre kértem paramétereket h mi alapján mérjem le magam... küldtek ehhez 2 képet!
Ezek után felhivtam a megadott telefonszámot mert nem válaszoltak én meg a pénzt elküldtem. Kiderült h a varroda volt! Az is kiderült h semmit nem tud a varrónő a megrendelésekről igy vrle tartottam a kapcsoaltot... érdekes volt közben azert az iroda is képes volt válaszolni.
Ezek után megkaptam a ruhát!de túl rövid lett olyan szinten rövid h használhatatlan! Erre mikor kerdeztem a varrodat h megis miert nem szoltak h ezek a méretek nem lesznek jok? És h miert nem mondják el jobban h a cicire meg ra kell hagyni bőven??? Nem vagyok ilyenekben tapasztalt! A válasz az volt h az iroda nem tudja h a varrónőnek mire van szüksége a varrónő mrg csak dolgozik megvarrja amit kell mert külön dolgoznak! Természetesen garanciát nem adnak a ruhára csak igérik! Nekem kellett volna kifizetni a javitást mikozben azert lesz rövid a ruha mert nem normalisan magyarázták el a méretvételt!
160 euro vokt a ruha plusz posta ezek utan vissz skelett volna küldenem külföldről és még 23.000 ft ráfietni ami baráti ár lett volna. Ez a cëg csak azt csinalja h a hasáracsap azt lesz valami!
Amúgy a ruha szép lett volna de semmi együttmüködés csak a pénzre mennek h gyorsan meglegyen és beszedjéj a lovét.
Nem ajánlom senkinem mert necces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!