Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér ruha esküvőre vendégként...

Fehér ruha esküvőre vendégként már nem gáz?

Figyelt kérdés

Mindenképpen overálban szeretnék menni, de csak fekete meg fehér van ami tetszene, és amúgy is csak ezt a két színt hordom. Tudom, hogy 21. század és ennek már nem kéne tabunak lenni, hiszen mindenki azt vesz fel amiben jól érzi magát és én nem érzem is jól magam színes ruhákban, de még az előző generációk szerint érdekelne, hogy szerintük sem illetlen-e. Ugye ez eleve nadrág és semmiben sem hasonlít az esküvői ruhához de még az általános vendégek ruháinál is egyszerűbb, azért mondanám, hogy szerintem elfogadható.

[link]

Így néz ki a ruha, 18 éves vagyok és nyáron lesz az esküvő:)

2016. máj. 12. 16:17
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
51%

Kedvesem, nem nézek esküvői videókat, mert nem érdekelnek. Minden esküvőn vannak suttyó rokonok, akik nem öltöznek fel illendően. Pontosan tudom, mik az öltözködés illemszabályai, épp elég rendezvényen megfordultam már, elég meghívót kapot derss code-dal. Igen, mindig vannak, akik csesznek betartani, kapnak is megjegyzést a hátuk mögött, ne aggódj. Te is kapsz majd, ha rövid gatyában teszed a tiszteletedet egy esküvőn. Tök mindegy, milyen alkalomról van szó, gálakoncert, esküvő, karácsonyi parti, ünnepi vacsora, üzleti tárgyalás vagy díjátadó, aki nem öltözik odavaló módon, arra úgy is néznek, és ő fogja magát kínosan érezni előbb-utóbb.

Pontosan tudom, miben illik menni egy esküvőre, meddig lehet feszegetni a határokat, és mi az, amit már nem lehet megtenni. A rózsaszín nagdrág fehér blúz kombó alsó hangon elmegy, de valószínű, hogy abban sem fogod magad jól érezni, mert mindenki koktélruhában lesz, amihez képest te alulöltözött leszel. A gyöngyös overál jó választás lehet, az alkalmi, és különleges.

2016. máj. 12. 18:12
 42/57 anonim ***** válasza:
64%
Ja, és egy nagyon jó tanács, ami fogadj meg egy életre. Ha nem tudod, miben kell menni, inkább öltözd túl az alkalmat, mint hogy alulöltözd. Abból még sosem volt baj, ha valaki egy fokkal elegánsabb volt egy eseményen a kelleténél, az egy fokkal lazább viselet viszont lehet kínos.
2016. máj. 12. 18:15
 43/57 anonim ***** válasza:
45%

Öcsém, azzal fenyegetnek, hogy ki fognak beszélni, mintha sulibuliba mennél.

Mi most voltunk esküvőn, a legtöbb fiatal lány rövid szoknyában volt, senki nem szólna szart se a gatyához. SENKI nem nézte, a másik miben volt, a menyasszonyt nézte mindenki.

A 17-esé meg valami cigányos förmedvény. Olyanoktól vársz tanácsot, akik nem értenek hozzá, és béna magyar szabályok szerint öltözködnek.

Bolero egy 18 évesnek...

2016. máj. 12. 21:40
 44/57 A kérdező kommentje:

Naa, ugye milyen cigányos az a ruha?

Igazából engem sem érdekel, ha kibeszélnének, mert nem érdekel sem a vénasszonyok rosszallása sem másé. Pont az ilyen emberektől menekülök, akik ennyire imádnak másokkal foglalkozni és belekötni. Annyira szánalmas.

Szerintem sem érdekli a normális embereket, hogy más hogy öltözik fel, de sajnos sok magyar előszeretettel köt bele mindenbe amibe tud.

Bár gondolom nálatok normális volt a társaság, nem az a furkálódó, rosszindulatú, kibeszélős fajta. Akik esküvőjére megyek ők is nagyon jó fejek és pont leszarják, hogy ki mit vesz fel.

Plusz én is amiket láttam mind miniszoknyában volt, innentől kezdve meg egy elegánsabb nadrág is teljesen jó lenne.

2016. máj. 13. 15:52
 45/57 anonim ***** válasza:
56%

Abban mégy, amiben akarsz. Attól, hogy pont lesz..ják a fejedet a vendégek, még látnak, és a véleményük egyből meglesz. Belövik az IQ-dat, az erkölcsödet, és a neveltetésedet is a megfelelő szintre.

Egyébként meg bevallhatod nyugodtan, hogy azért akarsz ebben a göncben menni, hogy rád csorgassa minden hülye részeg fazon a nyálát. Más szempont meg le van tojva.

2016. máj. 13. 16:05
 46/57 anonim ***** válasza:
51%
Oké kérdező, szerinted cigányos amit linkeltem. Szerintem meg amiket te linkeltél mind prostis. Remélem a szüleid nem lesznek ott az esküvőn, hogy ne kelljen szégyenkezniük. Bár gondolom, a hétköznapokban sem öltözködhetsz túl normálisan. Ha szerinted az szép ha kint van mindened, hajrá, de ezzel a menyasszonyt és a vőlegényt sérted meg a nagy napjukon.
2016. máj. 13. 16:10
 47/57 A kérdező kommentje:
Igen, pont azt akarom, 3 éves kapcsolatban vagyok és a barátommal megyek. Valószínű. De annyira nevetséges, hogy a rövidnadrágra mondjátok hogy prostis miközben szoknyában leülsz már be lehet látni a szoknyád alá:D Nadrágban pedig sehogy sem látszódik ki a bugyid sem meg a segged se. Szoknyát felfújja a szél egész segged közszemlére teszed. Attól még hogy a combodból nem 15 centi hanem húsz látszik az ugyanúgy a lábad, ami nem a puncid, segged, melled. LÁBAD. Hiába mondod hogy prostis a nadrágban semmi prostis nincsen, de jókat nevetek legalább.:D
2016. máj. 13. 16:29
 48/57 A kérdező kommentje:
Meg egy bő nadrágban, bő felsőben sokkal kevésbé látszik az alakod, mint egy feszes ruhában.. Szóval akkor ebből a szempontból inkább az a prostis.
2016. máj. 13. 16:31
 49/57 anonim ***** válasza:
86%
Szia. Nekem tetszik az overál, amit linkeltél, de inkább tudom elképzelni egy nyári koktélozáshoz magassarkúval, vagy lapos szandállal fesztiválra, nyári sétára, kirándulásra a tengerparton. Esküvőre inkább koktélruha, de lehet hosszú ruha is. A rövidnadrág helyett tényleg találj ki valami mást, ha szoknya/ruha szóba sem jöhet, akkor inkább hosszú nadrág, vagy hosszú overál. Pl amit linkeltél rózsazsín rövidnadrág hosszúban jobb lenne. Attól függetlenül tetszik nekem ez a stílus, amit képviselsz, de inkább hétköznapokra/bulikra...stb. Szerintem biztosan találsz valamit, ami alkalomhoz is és a stílusodhoz is illik. Azt nem mondom, hogy az lesz a kedvenc szetted, de egyszer kibírod :)
2016. máj. 13. 17:17
 50/57 anonim ***** válasza:
60%

Mondjuk, ha az én esküvőm lenne, simán közölném veled, hogy nem éppen "kamionosok és k..rvák" szerepelt a dress code-nál, öltözz fel az alkalomhoz, vagy menj haza.

Anyukám temetésére jött egy hozzád hasonló hülye p..ca rokon gyerek segge kivan fekete szoknyában és teljesen átlátszó fekete blúzban. Átlátszott a melltartója, köldöke minden, kb. ennyire: [link]

Azt hittem, leordítom a fejét, hogy nem diszkóban van, hanem konkrétan egy temetésen, viselkedjen már ahhoz méltóan. Aztán visszafogtam magam, úgyis bőgtem végig, de rohadt nagy suttyónak tartottam.

Na, mindegy, attól hogy minden alkalomra felöltözik pár rokon sutyerák módon, még nem lesz illendő viselet az illetlenből.

Az overál meg egy nagy baromság esküvőre. Nem két órán át tart a buli, azzal szerencsétlenkedni a klotyónál, ahol mindenki áll majd sorba, mert a pia miatt ugye gyakran kell járni, elég nagy szívás.

2016. máj. 13. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!