Nadrág csere szakadásnál?
Első válaszoló, nem igaz!
Ezt bolt válogatja. Ruhaboltban dolgoztam. Az mindenképp jó, ha megvan a blokkod. A kérdés az, hogy az adott bolt mennyi garanciát vállal a termékeire. Sok helyen fél év a garancia. Szóval, hogy ha fél éven belül vetted, és megvan a blokk (illetve még nem árt, hogy ha a belső vonalkódos címkét sem vágtad ki, vagy legalább nem dobtad ki), akkor elvileg vissza kell vegyék, mert ez garanciális hiba. Az anyag rossz minőségű. Ha szerencséd van, és jófej az eladó/üzletvezető akkor levásárolhatod, kicserélheted, esetleg visszakapod a pénzt. De mindenképp érdemes egy próbát tenni (legalább telefonon felhívni őket, ha nem akarsz potyára menni). Sok sikert! :)
Azért érdekes hogy valakinek osszeer a combja és emiatt elszakad akkor csere...ennyi erővel vehettem volna a leggingseket vissza a boltba mert kibolyhosodtak.
Amúgy igen boltja válogatja de azért egy 5-6 ezres gatyatol (nem tudom a kérdező hol mennyiért vette) nem kell csodát várni.
Kedves kérdező, tudom régi kérdés, de kicserélték a nadrágot? :)
Ugyanilyen helyzetben vagyok, ma viszem vissza, nem tudom mire számítsak.
Sosem jártam még így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!