Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vettem észre, hogy...

Csak én vettem észre, hogy egyre több a magas nőkre való ruha?

Figyelt kérdés

181 centi vagyok, és 65 kg, szóval elég vékony, és mindig az volt a problémám, hogy ami jó rám hosszba, az túl bő derékba és kb ötször beleférnék még. Viszont az utóbbi pár évben egyre könnyebben találok ruhákat, már egy csomó farmerom is van, ami tökéletesen passzol rám, és majdnem hosszú a szára. :D

Ti nem tapasztaltatok ilyen téren pozitív változást?

2016. máj. 7. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Milyen jó fejek vagytok, hogy 0%-ot adtok... Senki nem mondta, hogy nincs mellük, de egy 150-160cm lánynak elég ritka, hogy 85+ legyen a háta... Sőt, a D+ os mell is ritka...de egy 70-75/D-re még simán jók azok a ruhák.
2016. máj. 9. 12:28
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 magasak és alacsonyak egyaránt lehetnek deszkák, ez nem függ össze a magassággal, csakis a genetikával. nekem speciel 160 centi magasan 80-85C-s mellem van, és a közeli rokonságomban nekem van a legkisebb mellem, és pár centi különbség van csak köztünk magasságilag. ugyanakkor ismerek velem egymagas csajokat, akiknek nulla mellük van, és ez így igaz a magasabb egyedekkel is. azzal ne dobálózzunk, hogy az alacsonyabbaknak könnyebb ruhát találni mellbőség téren, mert nagyon nem így van.
2016. máj. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!